Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изключа autostart на приложения?

Featured Replies

Здравейте Искам да попитам може ли да изключа автостартиране на приложения при стартиране OS. Конкретно визирам изключване на автостартиране на ICQ, което ползвам много рядко, но то винаги се самостартира автоматично и ползата ми е никаква, освен забавяне на компа. Със WindowsXP съм. Благодаря предварително.

Start->Run и там пишеш msconfig. От менюто, което се показва отиваш на Startup, махаш отметките на приложенията, които не искаш да се стартират и даваш ОК и рестартираш компютъра.

Здравейте Искам да попитам може ли да изключа автостартиране на приложения при стартиране OS. Конкретно визирам изключване на автостартиране на ICQ, което ползвам много рядко, но то винаги се самостартира автоматично и ползата ми е никаква, освен забавяне на компа. Със WindowsXP съм. Благодаря предварително.

1.Има ICQ на BG версия 5.1 http://icq.abv.bg/

2.В опциите на ICQ има такава опция (отметка)

3. Start menu\run и там пишеш msconfig даваш OK отиваш на startup и си ти.САМО ВНИМАВАЙ ТАМ!

Повечето пъти има опция в дадената програма за премахване на автоматично стартиране. В краен случай използвай метода, който е описал Carcass

Много програми предлагат тази опция като допълнение към основната си функционалност. Примери: CCleaner, TuneUp Utilities, Spybot, RegSupreme Pro.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.