Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Мнения за фотоапарат Panasonic DMC-FX3 (EG-S)

Featured Replies

Харесал съм си този "бюджетен" модел. Изчетох много ревюта, но аз винаги съм държал да чуя мнение на реалния потребител.

Фотоапарата ще използвам за заснемане и отпечатване И на хартиен носител (до 10/15) на семейни събития, екскурзии и от този сорт неща.

Затова бих желал, ако някой има опит с този модел да го сподели.

Благодаря предварително, дори на онези които ще ми кажат, че с още малко пари ще си купя ... Знам, но така мога да надхвърля и хилядарка.

Здравей, аз имам такъв фотоапарат и като цяло мога да кажа, че съм много доволен. Прави добри снимки, малък е, батерията държи много и т.н. и т.н. Напоследък доста му падна и цената. Не е перфектния апарат, но си заслужава. Аз съм взискателен потребител и за това говоря, че не е перфектен, но ако човек се научи да снима правилно - може да изкара и от някоя Скина чудеса. Ако имаш конкретни въпроси - питай - с удоволствие ще отговоря.

• Автор

Благодаря за отговора, с който затвърждаваш и моето мнение, основаващо се само на ревютата и тестовите снимки. Аз го пробвах в Германос да снимам на осветлението в магазина и останах доволен. Разбирам, че за целта, за която ми трябва (посочена в 1вия пост) ще ми върши чудесна работа. Дилемата ми беше Канон А540. Мнението ми се потвъди и от последния каталог на Канон за новата им серия IXUS, където въвеждат многоточковия автофокус и оптичната стабилизация. Панасоника ги има тези неща с/у 1,5 по-ниска цена.

Ами радвам се ако съм помогнал. Аз му се кефя на апаратчето, факта че е ултра-слим е просто чудесен. Една колежка си купи Панасоник, но от гооолеемиите - вярно хубави снимки прави, но сега го носи в една торба дето като я окачиш на врата и може да паднеш, а моя се събира в калъфче на ГСМ. Нещата, които ne ми харесват са - не може да се зарежда при връзка с компютъра, УСБ кабела му е малко нестандартен (скъпичък) и светкавицата осветява в повечко лицата от близо и излизат малко по-бели отколкото трябва. Поздрави.

Редактирано от antonofff (преглед на промените)

Панасоника ги има тези неща с/у 1,5 по-ниска цена.

И Neo имат кинескоп,но не могат да изкарат образ като Сони. :P

По-високата цена не е случайна,Канон произвеждат най-добрите фотоапарати.

• Автор
Канон произвеждат най-добрите фотоапарати.

Едно от нещата, които мразя е фенщината и робуването на марки.

Ти за обективи LEIKA чувал ли си?

Любител съм на фотографията,не претендирам за някакви специални познания в тази област,не знам дали точно аз ти бих бил полезен в избора на нов апарат.Говоря просто от личен опит.Преди година и нещо си купих Канон а520 "бюджетен" модел както се изрази ти.Просто апаратчето е много добро.

Дилемата ми беше Канон А540. Мнението ми се потвъди и от последния каталог на Канон за новата им серия IXUS, където въвеждат многоточковия автофокус и оптичната стабилизация.
Многоточковия автофокус го има отдавна в фотоапаратите на Канон,моя апарат фокусира 9 точки.А520 е добър фотоапарат,А540 ще е още по-добър.Имал съм възможноста да разгледам различни модели и марки апарати,просто за мен Канон са най-добри.Това че Панасоник имат обективи Лайка не гарантира че ще правят перфектни снимки.Братовчедка ми си купи Сони s600 с оптика на Карл Цайс,но фотоапарата не ми хареса. :wors:

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.