Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за синхронизация на файлове от различни компютри

Featured Replies

Искам да попитам за програма, която да ми помага да синхронизирам файловете на два компютъра в локална мрежа.

Да речем, че на Компютър1 днес съм създал или променил два файла и искам тези промени да се отразят и на Компютър2. Най-добре би било ако има програма, която да прави това това автоматично по зададени критерии. В края на деня например да направи синхронизация между двата.

Моля ако някои ползва или знае за подобен софтуер да ми помогне.

Предварително благодаря.

Искам да попитам за програма, която да ми помага да синхронизирам файловете на два компютъра в локална мрежа.

Да речем, че на Компютър1 днес съм създал или променил два файла и искам тези промени да се отразят и на Компютър2. Най-добре би било ако има програма, която да прави това това автоматично по зададени критерии. В края на деня например да направи синхронизация между двата.

Моля ако някои ползва или знае за подобен софтуер да ми помогне.

Предварително благодаря.

едно от решенията е RSync

Аз ползвам Total Commander. Вярно е че не е специализиран за това, но мисля че синхронизацията е на доста високо ниво. Поне до сега не съм опрял до случай, в който да не ми е свършил работа при синхронизиране. Даже ползвах един комп. като хранилище (демек бекъп) и там всичко беше архивирано, за да пестя място. С TC си отварям архива като фолдер и правя синхронизацията без да разархивирам и архивирам отново.

Аз ползвам Total Commander. Вярно е че не е специализиран за това, но мисля че синхронизацията е на доста високо ниво. Поне до сега не съм опрял до случай, в който да не ми е свършил работа при синхронизиране. Даже ползвах един комп. като хранилище (демек бекъп) и там всичко беше архивирано, за да пестя място. С TC си отварям архива като фолдер и правя синхронизацията без да разархивирам и архивирам отново.

С ТС става, но изисква ръчна работа, докато с RSync може да се настрои във фонов режим напълно прозрачно за потребителя

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.