Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Web Camera ?Помогнете

Featured Replies

Трябва ми програма с която мога да пусна Online Web Camera.Когато PC то ми е включено чрез саита си да мога да виждам какво става.С една дума искам Online Web Camera за да наглеждам помещение от разтояние...Ако някои има идея нека ми помогне,ше сам му благодарен.Пробвах с CoffeCup но не се получи......Предварително Благодаря...!!!!!

Значи 100% за да е достъпно в сайте през интернет ще ти трябва Video Streaming Server (т.е. да предваш от камерата като WEB TV), но за това ще трябват редица неща - софтуеър (сървър и програма която да прихваща образ от камерата по некакъв начин, но понеже не съм много запознат специално с този вид сървър за видео не мога да ти кажа много за това какъв софтуеър да ползваш и как да вържеш камерата - ще трябва сам да се поинтересуваш или ако някои друг знае да каже :baby: ) Също така ще ти трябва една добра upload скорост на интернета (та дори и само ти да си гледаш ще ти трябва да е поне 256Кбитс или повече - не че не може по малко ама ше е тапо качество). Некои биха добавили да не си на БТК и да имаш реално ИП, но аз веднага ше кажа такова нещо не е верно - става си и на БТК интернет като ако има проблем им се обаждаш и им казваш да ти активират некои порт с който ще излъчваш в интернет, а нереалното ИП ше го оправиш лесно с http://www.no-ip (с com ама линка нз защо е забранен от администратора :) ) като там си направиш акаунт, направиш си домейн към ИП-то и си свалиш програмтата, с която ше ти се обновява ИП-то при смяната му след рестарт на модема. Тва го казвам и за други които имат такъв проблем и искат да хостват на компютъра си радио, TV или WEB сървър, но както казах най-важното е бързината и качеството на интернета.

виж повече инфо на http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...10&hl=no-ip

Като цяло това е най-важното и сложното. От там нататък вече като "телевизията" :beer: ти е достъпна през интернет вече можеш да добавиш в сайта ти един прозорец за ActivX и там да си сложиш линка към сървъра. Тва е общо зето, ако имаш въпроси пиши ми на ЛС.

Чао!!! :P

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Ако някой го е правил това моля да сподели, че и азс съм много заинтересован :):clap: .

• Автор

Честно казано това което е написано по-горе не е обяснение....Все оак мерси де.Обаче аз исках начина по които става самото не6то,а не уроци по тожа че ми трябва Сървър.Ако знаете как става пишете,ако не просто разглеждаите,моля ви.....Предварително Благодаря...

Аз съм го правил с Windows Media Encoder 9 ама товари доста компа, който е сървър. Правил съм го и с WebCamXP, но там пък няма звук и картината не е поточно видео, а реално са картинки, които се рефрешват. С VLAN не ми се получиха добре нещата. Любопитно ми беше дали има друг по-добър начин.

Трябва ти една програма WebCam XP :) Инсталираш я, връзваш камерата и пускаш на web/broadcast и готово това е :clap: За да гледаш картината отиваш на http://твоетоip:8080 Това е :clap:

• Автор

Нещо не ми намира камерата през програмата?Можеш ли да помпгнеш????Плс.

• 3 години по-късно...

Здравейте,имам usb камера и искам да я пусна онлайн ,за да мога да наблюдавам дома си отвсякъде където има нет.Използвам webcamxp ,махнал съм защитната стена и в мрежата на моя доставчик е видима,но извън нея не се вижда.Проблемът е там ,че аз съм през рутер,а той е заключен и истинският адрес е примерно 193.151....,но той ми е дал адрес 192.168.2.44,който е видим само от потребителите на моя доставчик.Доколкото разбрах е нужно да ми отвори порт и го направи,отвори порт 14000,но пак нищо не става.в програмата на Broadcasting съм сложил истинското IP и отвореният порт.Моля помогнете какво трбва да направя? P.S. Рутерският ми адрес не се мени!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.