Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качване на игри на LG KG320?

Featured Replies

Значи купих си LG KG320S.

Имам USB и Bluetooth, но за връзка с компютъра са USB.

Дали може чрез USB-то да си кача някоя и друга игричка? Аз не намерих как, понеже папката с игрите не ми е видима. . .

Но все пак да ви питам. Защото не ми се пращат по 15 смс-а за една игра, която я ми хареса, я не :rolleyes:

• Отговори 83
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Поздравления за приятния телефон!

Накратко - LG не е разпространена марка в България. Ако искаш да научиш нещо за качване, сваляне и др. добро начало е да пуснеш търсене в rambler.ru нещо от рода java+lg+320 и да поогледаш братушките какви форуми са направили. Евентуално нещо конкретно за модела.

Aз също съм с LG. Java приложения се качват много лесно с програмката GThing 1.5. Хич не се минавай да пращаш sms-и. В нета има достатъчно игри.

Редактирано от EXPI (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
Aз също съм с LG. Java приложения се качват много лесно с програмката GThing 1.5. Хич не се минавай да прашащ sms-и. В нета има достатъчно игри.

;) Как да си настроя телефона, така че да ми излиза снимката на този който звъни. Нещо, или телефона не е наред, или аз не съм вече. От два дена го имам и се обръщам към теб, защото ми се струва, че се разбирате с това телефонче. Изчетох цялото ръководство (нщо нетипично за мен) и пак не разбрах. Когато стигна до мястото за поставяне на снимка в EDIT за даден контак и се помъча да направя нещо с бутоните за наляво и надясно ми изписва, че фоунбука пикчърс-а ми е емпти 9или нещо такова, сега не ми се рови пак да не се ядосвам), а аз имам снимки в телефона ;) ;)

:) Как да си настроя телефона, така че да ми излиза снимката на този който звъни. .....

Подхождащ правилно към менюто,но май наистина нещо му има на тоя телефон. Сигурен ли си, че е разкодиран кадърно.

А пробвал ли си да направиш моментална снимка от същото меню на edit-вания контакт.

Редактирано от EXPI (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Aз също съм с LG. Java приложения се качват много лесно с програмката GThing 1.5. Хич не се минавай да пращаш sms-и. В нета има достатъчно игри.

А би ли ми дал линк към каталог с такива игри, щото аз намерих само сайтове в които се иска изпращане на смс, или сайтове с игри, неподдържани от моя телефон... ;)

По принцип съм фен на аркадните и спортните игри .. .но каквито и да пратиш, ще съм ти адски благодарен :)

И ти благодаря много за програмката...добра е, но не мога да се оправя с портовете й :)

Редактирано от NetCutter (преглед на промените)

:) Как да си настроя телефона, така че да ми излиза снимката на този който звъни. Нещо, или телефона не е наред, или аз не съм вече. От два дена го имам и се обръщам към теб, защото ми се струва, че се разбирате с това телефонче. Изчетох цялото ръководство (нщо нетипично за мен) и пак не разбрах. Когато стигна до мястото за поставяне на снимка в EDIT за даден контак и се помъча да направя нещо с бутоните за наляво и надясно ми изписва, че фоунбука пикчърс-а ми е емпти 9или нещо такова, сега не ми се рови пак да не се ядосвам), а аз имам снимки в телефона :):lol6:

задай на камерата размер 72x72 и снимаи тогава тези снимки ще ти се появяват и в телефония указател ,просто никои в книжката не го е пояснил иначе на телефона му няма нищо. :lol6:

задай на камерата размер 72x72 и снимаи тогава тези снимки ще ти се появяват и в телефония указател ,просто никои в книжката не го е пояснил иначе на телефона му няма нищо. ;)

Аз случайно го открих:wors:Благодаря, все пак!

• 3 седмици по-късно...

Някой може ли да ми каже как се използва тази програма, че не става нещо връзката м/у PC-то и GSM как се нагласят портовете, аз ползвам LG kg320.

Редактирано от imm0r7a1 (преглед на промените)

Някой ще ми каже ли дали мога да ползвам други мелодий за смс-сите освен тези 4 които са си в телефона!?!?!?

Мерси предварително!!!

• 1 месец по-късно...
Някой може ли да ми каже как се използва тази програма, че не става нещо връзката м/у PC-то и GSM как се нагласят портовете, аз ползвам LG kg320.

Помогнете по проблема, моля :ph34r:

Как да качим JAVA приложения?

Предварителни изисквания:

1. Инсталирайте си LG Contents Bank

2. Инсталирайте си USB драйвърите. Трябва да ги имате в кутията с телефона.

3. Влезте в C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\Contents и създайте папка Java.

Същинската част:

1. Настройте в телефона ви да използва модем (Меню, Инструменти/9/, Модем)

2. Включете телефона към USB-то на компютъра (за целта ползвайте кабела)

3. Влезте в C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\ и отворете файла config.ini.

4. Намерете реда EXIST_JAVA=N, променете го на EXIST_JAVA=Y

5. Сложете jar/jad файла(овете) в папката C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\Contents\Java

5. Пуснете програмата LG Content Bank

6. Настройте порта. Вижте следващата картинка.

426284_orig.jpg

7. Цъкнете бутона с една чашка (Java)

8. Маркирайте приложението, което искате да качите и дайте Download. Вижте картинката!

426290_orig.jpg

9. Излиза ви прозорец със съобщение на компютъра, не го пипайте.

10. Инсталирайте играта съгласно указанията на телефона

11. Натиснете ОК от прозореца (т.9)

Лимита на приложенията е ~50k/100k

Редактирано от AnHiMiLaToR (преглед на промените)

Супер всичко става само проблема е от къде да намеря игри за LG-то, защото уж имам едни тука ама не стават :baby:

Пише Unknown Error като пробвам да кача някоя.

Пробвай от тук : http://seclub.ru/ оттам на загрузки-игры и на дисплей 176х220 такъв е твоя и си свали някоя джава,но не 3д ! Успех !

Как да сваля тая например?

http://seclub.ru/dn.php?d=4&t=1&q=...c=1&fd=1078

Ами то от долу с червени букви си пише,че е забранена за сваляне от разработчика.Пък озглежда хубава и аз исках да си я сваля.

Как да сваля тая например?

http://seclub.ru/dn.php?d=4&t=1&q=...c=1&fd=1078

Влизаш в обсудить и там може да си свалиш за съответната резолюция ! Успех !

За да тръгват игрите, първо трябва да си направите jad файл към jar файла. Прави се с тази програма:

http://www.softpedia.com/get/Internet/Tele.../JADMaker.shtml

После отваряте jad файла с Notepad и накрая добавяте:

MIDletX-LG-Contents: KG320 (Или модела на телефона ви)

MIDletX-LG-Contents: Running

MIDletX-No-Command: true

Добре вече и този етап минах и не ми се получава съобщението Unknown Error, но пък след като я кача в тефона и тръгне да се инсталира пише някаква грешка 61, че не може да продължи може би така и така няма да намеря игри за Lg. sad.gif

Бих казал голям т***к успях да си сложа игри и да тръгнат, но има още един проблем не отреагират левия и десния soft key а пък така не мога да ползвам менюто на игрите sad.gif. Или трябват игри за LG или няма да стане номера.

П.П. Вървят игри и над 200кб :rolleyes:

А аз искам да попитам как да преместя игрите където трябва ?! Да кажем при игри и приложения ? Защото когато закача кабела и сложа тия 2-те файлчета не ми разчита формата

Добре вече и този етап минах и не ми се получава съобщението Unknown Error, но пък след като я кача в тефона и тръгне да се инсталира пише някаква грешка 61, че не може да продължи може би така и така няма да намеря игри за Lg. sad.gif

Бих казал голям т***к успях да си сложа игри и да тръгнат, но има още един проблем не отреагират левия и десния soft key а пък така не мога да ползвам менюто на игрите sad.gif. Или трябват игри за LG или няма да стане номера.

П.П. Вървят игри и над 200кб :yanim:

Просто игрите са за сони или нокиа и затова част от бутоните ти не действат !

Просто игрите са за сони или нокиа и затова част от бутоните ти не действат !

Така е обаче не могат ли да се намерят игри за LG sad.gif

виж тук : http://sota.org.ru/java/lg.wml или тук,където има стотици сайтове и ако се поровиш ще намериш и за твя телефон : http://seclub.ru/old/indexcat.php?sesid=i0...97ueq770016jst1 Успех !!!

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Пробвай от тук : http://seclub.ru/ оттам на загрузки-игры и на дисплей 176х220 такъв е твоя и си свали някоя джава,но не 3д ! Успех !

Разбираш ли, че като е за SE няма да стане на lG + това LG-то е капризно и иска JAD и много мнооого малко игри тръгват (при мен тръгват игрите за SE T610 biggrin.gif )

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.