Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качване на игри на LG KG320?

Featured Replies

За да тръгват игрите, първо трябва да си направите jad файл към jar файла. Прави се с тази програма:

http://www.softpedia.com/get/Internet/Tele.../JADMaker.shtml

После отваряте jad файла с Notepad и накрая добавяте:

MIDletX-LG-Contents: KG320 (Или модела на телефона ви)

MIDletX-LG-Contents: Running

MIDletX-No-Command: true

Kато направя това и ми излиза "This java file is not offered by LG Electronics" и пак не мога да си кача нищо.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 83
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

• Автор

Някой може ли да ми прати съдържанието на диска за LG KG320....

Че лесно се чупят тея дребосъчета laugh.giflaugh.giflaugh.gif

• 2 седмици по-късно...
Как да качим JAVA приложения?

Предварителни изисквания:

1. Инсталирайте си LG Contents Bank

2. Инсталирайте си USB драйвърите. Трябва да ги имате в кутията с телефона.

3. Влезте в C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\Contents и създайте папка Java.

Същинската част:

1. Настройте в телефона ви да използва модем (Меню, Инструменти/9/, Модем)

2. Включете телефона към USB-то на компютъра (за целта ползвайте кабела)

3. Влезте в C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\ и отворете файла config.ini.

4. Намерете реда EXIST_JAVA=N, променете го на EXIST_JAVA=Y

5. Сложете jar/jad файла(овете) в папката C:\Program Files\LGGSM\LGContentsBank\Contents\Java

5. Пуснете програмата LG Content Bank

6. Настройте порта. Вижте следващата картинка.

426284_orig.jpg

7. Цъкнете бутона с една чашка (Java)

8. Маркирайте приложението, което искате да качите и дайте Download. Вижте картинката!

426290_orig.jpg

9. Излиза ви прозорец със съобщение на компютъра, не го пипайте.

10. Инсталирайте играта съгласно указанията на телефона

11. Натиснете ОК от прозореца (т.9)

Лимита на приложенията е ~50k/100k

хмм хора при мен всичко стана обаче не мога да си намеря игри или като си слагам някоя игра и като и направя и JAD после ми изписва This Java file is not offerder by LG Electronics

Разбираш ли, че като е за SE няма да стане на lG + това LG-то е капризно и иска JAD и много мнооого малко игри тръгват (при мен тръгват игрите за SE T610 biggrin.gif )

Ще ми ги пратиш ли тези игри ? Skype koki94

хора извинявам се за глупавия пост по горе искам да попитам защо когато сложа JAD файл към JAR и после пробвам да си сложа играта на тела ми дава грешката This Java file is not offerder by LG Electronics от мен ли е проблема или от играта?Може ли да ми пратите такива игрички за LG KG320 скайпа ми е : chester4e :yanim:

EDIT : междо дтруото моя телефон е LG KG 320s и има малко разлика в дизайна междо моя и LG KG 320 това някакъв проблем ли е изощо каква е разликата между двата телефона и това ли е проблема с игрите ?????

Редактирано от DarkElement (преглед на промените)

Някой може ли да ми прати съдържанието на диска за LG KG320....

Че лесно се чупят тея дребосъчета laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Кажи си Skype :baby:

• Автор

Вече ми ги пратиха.Но...при мене няма COM8....Свързвам се при COM6 ;)

Все още правя опити...за сега без успех :)

Все ми дава, че:This Java file is not offerder by LG Electronics

edit: Ако някой е подкарал някоя игра нека да прати .jar файла да я изпробваме :)

Редактирано от NetCutter (преглед на промените)

Вече ми ги пратиха.Но...при мене няма COM8....Свързвам се при COM6 :)

Все още правя опити...за сега без успех :)

Все ми дава, че:This Java file is not offerder by LG Electronics

edit: Ако някой е подкарал някоя игра нека да прати .jar файла да я изпробваме :)

Ще ми ги пратиш ли тези игри и на мене? Аз имам COM8.

знаете какви проблеми имах с игрите и се оказва че самия ми софтоер за глупавия телефон е прецакан и има една подробност при настройиките която е изпусната такаче за това излиза грешката This java ... значи проблема е в следното нещо в папката COntents Blank нали вътре има един файл Config.ing влизате в него и вътре намирате реда

MODEL_NAME= и там ще има някакъв си модел на телефон вие пишете KG320 и после сеифата и вече ако сте направили и останалите настройки си слагате игрички обаче да знаете че много ама много малко игри тръгват на тоя телефон и даже дори някой който тръгват при LOading забиват такаче ако намерите игрички за телефона който ба4кат моля поствайте линкчета тук за даможе всички да цъкаме ;) все пак бях изненадан че Prince Of Persia The Two Thrones върви перфектно а при Warrior Within има бъгове

EDIT : междо другото аз съм с COM3 но това зависи от USB - то и дори да не е така няма значение :P

Редактирано от DarkElement (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти DarkElement! Точно от това е било. За сега подкарах доста игрички, но всички имат един гаден бъг...в менюто не действат back бутоните(в повечето случаи, този най-горе в дясно), но...все още търся.

btw... прати ми Prince of persia :speak:

едит: Ето още един линк с яки игрички, от където ми тръгна FIFA 05 - http://www.mobileplayground.co.uk/uploads/lg.htm

edit2: Ето още един линк: http://gsmnet.ru/game_lg_motor/game_lgmotor.htm ,Pacman тргъна и върви перфектно, другите не съм ги пробвал още.

Редактирано от NetCutter (преглед на промените)

Благодаря ти DarkElement! Точно от това е било. За сега подкарах доста игрички, но всички имат един гаден бъг...в менюто не действат back бутоните(в повечето случаи, този най-горе в дясно), но...все още търся.

btw... прати ми Prince of persia :speak:

едит: Ето още един линк с яки игрички, от където ми тръгна FIFA 05 - http://www.mobileplayground.co.uk/uploads/lg.htm

edit2: Ето още един линк: http://gsmnet.ru/game_lg_motor/game_lgmotor.htm ,Pacman тргъна и върви перфектно, другите не съм ги пробвал още.

Ето игри и от мен http://www.myt610.lasyk.net/T610/Games/

Имам два речника за телефон, но са по 600кб някой знае ли как мога да кача толкова големи файлове видях, че в config има да се настрой лимит за големината на java-та, но май не дейстава. :|

аз викам значи да си направим един списак с игри които тръгват и секи следващ да го ъпдейтва ако може защото вече всички разбрахме как да си ги слагаме и най големия бъг на сички игри е това че двата Softkeya или както са там (копчетата над слушалките)не работят в всички игри!Е така аз започвам с списака:

Prince Of Persia Warrior Within

Prince Of Persia The Two Thrones

Eragon

Tony Hawk Underground (ужасен бъг на минюто)

Tony Hawk Project 8

Colin Mccree Rally 2005 (незнам точно как се пише но работи перфектно)

FIFA 2005

Pacman

Ultimate Street Football

P.S. ако някой иска да опсъждаме нещо лично за GSM - а да пише на скайп : chester4e :)

Има още нещо неприятно в случая ще визирам играта FIFA 2005 дисплея е 176х220, но тъй като дори докато играя индикаторите за батерията и обхвата си стоят картината се смъква надолу и се одрязва. Ако някой знае нека да каже дали може джавата да е на цял екран.

ооо да това е супер насрано на мен на Prince Of Persia Warrior Within ми става така пак е 176 на 220 такаче телефончето просто не е за игрички ако ти трябва телефон си земи SE или Nokia и си играй :speak:

Здравейте,

специално заради тази тема се регистрирах тук.От един месец имам LG KG320.

Може ли някой да ми каже как става настройката на USB-то в компа.Винаги със всичко съм се справяла,но сега това ми създава проблеми и незнам какво да правя. :help wanted:

Благодаря ви предварително.

Не разбрах за модема ли става въпрос или за качване на данни mp3, video и т.н.

За самия модем става въпрос,не мога да го инсталлирам в компютъра.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,наскоро прочетох всичките 4 страници.. но никъде не се споменава за моя проблем.Като пусна LG Contents Bank и искам да си сложа играта ми показва "Unknown error".Помогнете!!!

Редактирано от brokensmoon (преглед на промените)

АЗ искам да попитам..............за мр-3ките........някой има ли програмата за качването им в KG320?

Ako някой разполага с инфо, pls. за помощ................

Ими достатъчно е само да включиш телефона в компа и той ще се индикира, като римуувъбъл устройство и само ще ги поставиш във фабричната папка MUSIC.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.