Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качване на игри на LG KG320?

Featured Replies

Наскоро си купих телефон LG KG800 и незнам как да си качвам игри ако на някои му се занимава да ми обясни нека го стори плс плс много ми се играят игри ... sad.gifsad.gifsad.gif

• 5 седмици по-късно...
  • Отговори 83
  • Прегледи 38,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

LG Contents Bank не вижда телефона!Каквото и да направя ми дава "TIMEOUT"Мисля,че проблема ми е в тов,че не мога да настроя port-a(все ми дава com-1)!Ако някой може да ми помогне да пише.Ще съм му много благодарен. :)

• 2 седмици по-късно...
Здравейте, някой би ли могъл да качи някъде програмата LG Contents Bank, че диска се счупи и... :)

Линка ще бъде активен 120h!!!Дано съм ти бил полезен.

http://tranz.it/load.php?id=aiBTpnv94fs59aD825530

всичко до тук ми беше мн полезно,обаче ми изписва някаква грешка при стартирането на игри и приложения(The midlet could not be instantialed java.lang.noclassdegFound error),аз съм с LG P7200,и ако някой може да ми прати игра или java приложение което да тръгне(skype:badboyyy777)...Предварително мерси.

Здравейте. Бих искала да попитам дали някой може да ми каже как да си кача игри на LG KG800. Пробвах какво ли не и нещо не мога да се справя. Мерси :angry:

Tърся USB драйвъри за LG KG320 (щото в моя диск явно липсват)!Благодаря предварително!!!

• 2 седмици по-късно...

Някой може ли да ми помогне с настройките на PORT-a?Инсталирам драйверите(ако някой си повреди или изгуби диска може да го изтегли от тук:http://ru.lgmobile.com/web/web.support.manualRF.laf?srchWord=KG320

Това е от съпорта на LG и подържа още 71 модела) но компа не създава виртуални СОМ-ове.Имам само Communications Port(COM1)!За сравнение в примера който е дал AnHiMiLaToR се вижда:Port LG USB Cable (COM8)!От начало мислех,че драйверите са некоректни и изтеглих нови от съпорта на LG,но резултата беше същият(Communications Port COM1).Само за проба изтеглих драйверите и на други модели LG,но отново разочарование(имам само Communications Port COM1).Вече си мислех,че проблема е в моя РС но се наложи да си инсталирам Bluetooth и там ми се появиха точно 8 виртуални СОМ-а.Значи при Bluetooth може,а при LG не.Ако някой знае защо и най-вече ако може да ми помогне да си реша проблема ще съм му много благодарен.

Редактирано от biri2 (преглед на промените)

Значи правя го това за качането на Java обаче като го отворя винаги ми излиза COM port 1 и като кликна на Connect стои малко и излиза error-TIME OUT и на всички юсб-та опитах и на всички е така.Променил съм си там реда за джава от N го направих на Y промених си името на телефона и пак същата работа.ПЛС който знае как да се справя с този проблем да ми каже защото супер е тъпо така искам да си кача някоя програмка или игра пък не мога sad.gif

Редактирано от rokkoilinda (преглед на промените)

Значи правя го това за качането на Java обаче като го отворя винаги ми излиза COM port 1 и като кликна на Connect стои малко и излиза error-TIME OUT и на всички юсб-та опитах и на всички е така.Променил съм си там реда за джава от N го направих на Y промених си името на телефона и пак същата работа.ПЛС който знае как да се справя с този проблем да ми каже защото супер е тъпо така искам да си кача някоя програмка или игра пък не мога sad.gif

Привет rokkoilinda.

Когато инсталираш драйверите трябва да ти се появи Port LG USB Cable (COM8)или там някакво друго число3,6 или222 няма значение!Виждаш ли Communications Port(COM1) значи,че нямаш СОМ за връзка с мобилния и съвсем естествено получаваш TIME OUT !Аз имам абсолютно същия проблем,но за съжаление нямам и идея как да го реша.Надявам се някой от форума да знае,но засега-нищо!Ако намеря решение на ребуса ще ти пиша.

добре вече и този етап минах и не ми се получава съобщението Unknown Error.какво да правя моля ви помогнете ми sad.gifsad.gifsad.gif

LG Contents Bank не вижда телефона!Каквото и да направя ми дава "TIMEOUT"Мисля,че проблема ми е в тов,че не мога да настроя port-a(все ми дава com-1)!Ако някой може да ми помогне да пише.Ще съм му много благодарен. :angry:

преди да включиш телефона в комп. намери в менюто му "модем" и му кажи да като те пита дали ще го ползваш ,ако има др. проблеми питаи.

Някой може ли да ми помогне с настройките на PORT-a?Инсталирам драйверите(ако някой си повреди или изгуби диска може да го изтегли от тук:http://ru.lgmobile.com/web/web.support.manualRF.laf?srchWord=KG320

Това е от съпорта на LG и подържа още 71 модела) но компа не създава виртуални СОМ-ове.Имам само Communications Port(COM1)!За сравнение в примера който е дал AnHiMiLaToR се вижда:Port LG USB Cable (COM8)!От начало мислех,че драйверите са некоректни и изтеглих нови от съпорта на LG,но резултата беше същият(Communications Port COM1).Само за проба изтеглих драйверите и на други модели LG,но отново разочарование(имам само Communications Port COM1).Вече си мислех,че проблема е в моя РС но се наложи да си инсталирам Bluetooth и там ми се появиха точно 8 виртуални СОМ-а.Значи при Bluetooth може,а при LG не.Ако някой знае защо и най-вече ако може да ми помогне да си реша проблема ще съм му много благодарен.

просто преди да включиш тел. в комп. му активираи модема иначе комп. го вижда като преносим диск.

преди да включиш телефона в комп. намери в менюто му "модем" и му кажи да като те пита дали ще го ползваш ,ако има др. проблеми питаи.

просто преди да включиш тел. в комп. му активираи модема иначе комп. го вижда като преносим диск.

Добре направих го това намери го LG USB Cable(COM3) и сеа пак като се опитам да кънектна тела пак излиза или TIMEOUT или Other Aplication used this port Failed to open port 3.Айде плс кажи ако знаеш как да го опрая да го опрая че да кача някоя друга игра и една програма искам да си кача

Благодаря ТИ!Вече всичко е ОК!Още веднъж МЕРСИ! :):)

И при мен всичко си е ок зареди вече не изписва това тайм аут зарежда си идеално но!Като опитам да кача нещо ми излиза Unknoun Error.Аз си мисля че това излиза защото играта не е за тоз тел.Аааа и теми на LG KG 320 как се качат

И при мен всичко си е ок зареди вече не изписва това тайм аут зарежда си идеално но!Като опитам да кача нещо ми излиза Unknoun Error.Аз си мисля че това излиза защото играта не е за тоз тел.Аааа и теми на LG KG 320 как се качат

Пробвай тази:http://tranz.it/load.php?id=suzMhtpsILi4ZhNB40961

Изпробвана е и при мен тръгна.И не забравяй:

"За да тръгват игрите, първо трябва да си направите jad файл към jar файла. Прави се с тази програма:

http://www.softpedia.com/get/Internet/Tele.../JADMaker.shtml

После отваряте jad файла с Notepad и накрая добавяте:

MIDletX-LG-Contents: KG320 (Или модела на телефона ви)

MIDletX-LG-Contents: Running

MIDletX-No-Command: true "

Пробвай тази:http://tranz.it/load.php?id=suzMhtpsILi4ZhNB40961

Изпробвана е и при мен тръгна.И не забравяй:

"За да тръгват игрите, първо трябва да си направите jad файл към jar файла. Прави се с тази програма:

http://www.softpedia.com/get/Internet/Tele.../JADMaker.shtml

После отваряте jad файла с Notepad и накрая добавяте:

MIDletX-LG-Contents: KG320 (Или модела на телефона ви)

MIDletX-LG-Contents: Running

MIDletX-No-Command: true "

Те тез драйвъри дет са на диска много смотани!Вчера 3-4 пъти гги преинсталирах.Като ги сложа тръгва обаче после примерно след 2 часа същата работа тайм аут. . .Намерих в темата някой беше дал драйвъри УЖ работещи но уви не тръгват инсталват се кат мушна кабела пише че отрило нов хардуер и неще да се инсталира тоя нов хардуер иска да му дам път към драйвърите давам му и същата работа.И днес даже тея драйвъри от ддиска бяха заминали пак тайм аут че ей сеа ги преинсталирах.А относно играта дет я даде Durak пак същата работа пак ънкнаун еррор.Изтеглих си тая програмка за праене на Jad файлове НО като закарам там файла де го прави тоя новия jad?А и азпробвах да сложа jad файл от един сайт www.zedge.net може 2 файла да теглиш jar i jad и кат изтегля jad файла и като го сложа у папка джава после от тая програмка LG Content Bank не го показва в раздела Java там показва само джаровете и както се подразбира не мога да кача джад файл на телефона си.И пак у темата на задните страници видях линкове със игри дето бачкат УЖ на LG ама на мене не ми тръгна никоя винаги ънкнаун ерор излиза.ПЛС кажете ми как да го опрая този проблем че тоя телефон ми писна.Е не съжелявам че съм зел него все пак прави страхотни снимки и mр3-ката си работи нормално и добре се чуват разговорите ама спр се нервя че не могат да се инсталват игри и други приложения :angry:

Редактирано от rokkoilinda (преглед на промените)

Те тез драйвъри дет са на диска много смотани!Вчера 3-4 пъти гги преинсталирах.Като ги сложа тръгва обаче после примерно след 2 часа същата работа тайм аут. . .Намерих в темата някой беше дал драйвъри УЖ работещи но уви не тръгват инсталват се кат мушна кабела пише че отрило нов хардуер и неще да се инсталира тоя нов хардуер иска да му дам път към драйвърите давам му и същата работа.И днес даже тея драйвъри от ддиска бяха заминали пак тайм аут че ей сеа ги преинсталирах.А относно играта дет я даде Durak пак същата работа пак ънкнаун еррор.Изтеглих си тая програмка за праене на Jad файлове НО като закарам там файла де го прави тоя новия jad?А и азпробвах да сложа jad файл от един сайт www.zedge.net може 2 файла да теглиш jar i jad и кат изтегля jad файла и като го сложа у папка джава после от тая програмка LG Content Bank не го показва в раздела Java там показва само джаровете и както се подразбира не мога да кача джад файл на телефона си.И пак у темата на задните страници видях линкове със игри дето бачкат УЖ на LG ама на мене не ми тръгна никоя винаги ънкнаун ерор излиза.ПЛС кажете ми как да го опрая този проблем че тоя телефон ми писна.Е не съжелявам че съм зел него все пак прави страхотни снимки и mр3-ката си работи нормално и добре се чуват разговорите ама спр се нервя че не могат да се инсталват игри и други приложения :angry:

Ако искаш да изтеглиш нови драйвери ето ти линк:

http://ru.lgmobile.com/web/web.support.man...?srchWord=KG320

Изтегли това приложение(то си върви с jad и jar файлове,но не забравяй добавката в jad файла)100%върви:http://www.getjar.lt/products/10390/BigClock

Когато ти даде тайм аут както ти е включен GSM-a в РС-то влез в меню (9) (4) (да) и пробвай пак да инсталираш играта! Успех!

Ако искаш да изтеглиш нови драйвери ето ти линк:

http://ru.lgmobile.com/web/web.support.man...?srchWord=KG320

Изтегли това приложение(то си върви с jad и jar файлове,но не забравяй добавката в jad файла)100%върви:http://www.getjar.lt/products/10390/BigClock

Когато ти даде тайм аут както ти е включен GSM-a в РС-то влез в меню (9) (4) (да) и пробвай пак да инсталираш играта! Успех!

Драйвърите дето казах ги теглех оттам от същия сайт ама не ги разпознава компа и не мой ги инсталира кат пъхна кабела.Това за модема го правя редовно то ако не го пусна него моден като сменяем диск го разчита телефона пукам го модема и ей сеа отварям так прословутата програмка и ко да видя??? TIME OUT sad.gif а относно *.jad* файловете и като добавя тоя текст пак не го разчита просто не го показва във списъка на файлове стоят само *.jar*-овете дето съм качил в папката но не и телефона защото излиза Unknown Error дори и на тая Дурак излиза а *.jad* просто не мога да го видя дали става защото не го отваря.Ако искаш да помогнеш пиши ми тука в темата да ти дам скайп на ЛС ако требва да влезеш у компа ми да го опрайш ако можеш де. . . :angry:

• 3 седмици по-късно...

Pri men ima samo COM5,всичко правя както трябва,но аз пък музика и картинки от компа не мога да си качвам.Става само с мелодиите и картинките дето са в софтуера на телефона.Някой има ли подобен проблевм?

Pri men ima samo COM5,всичко правя както трябва,но аз пък музика и картинки от компа не мога да си качвам.Става само с мелодиите и картинките дето са в софтуера на телефона.Някой има ли подобен проблевм?

Ами като искаш да си качиш твои неща без да потвърждаваш че използваш модем слагаш кабела и то ти го разчита като сменяем диск и влизаш във My_media-->и оттам в която папка искаш да качиш нещо.И с копи-пейст го слагаш в тела и си готова.А тва дето ти изкарва ком порт 5 включваш модема излизаш от там от менюто да си на нач. екран и пъхаш кабела и дето пише COM Port 5 цъкаш там и то трябва да има още едно LG USB Modem(COM . . .) и избираш него и цъкаш на Connect и то ти зарежда веднага и оттам нататък мисля че знаеш как стаа от коментарите си прочела

Не ми го разчиа като сменяем диск??? Аз си ползвам модема,не ми пречи,но само зададените неща мога да качвам,а като отворя моя папка с музика не ми излиза нищо(празна папка).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.