Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Wireless мрежа?

Featured Replies

Имам следното запитване имам 2 лаптопа с wireless карти на единия върви нет през LAN. Мога ли да си напарвя някаква мрежа за си споделя нета или поне файловете. Потърсих из форума но не разбрах как? Всеки пише че трябва да си вземеш рутер и т.н. това го знам в момента сам с такава мрежа ясно ми е как става но знам че може да се направи и с 2 Wireless карти но незнам точно как ако някой знае моля да пише! Благодаря предварително!

Редактирано от nikito_t (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
Имам следното запитване имам 2 лаптопа с wireless карти на единия върви нет през LAN. Мога ли да си напарвя някаква мрежа за си споделя нета или поне файловете. Потърсих из форума но не разбрах как? Всеки пише че трябва да си вземеш рутер и т.н. това го знам в момента сам с такава мрежа ясно ми е как става но знам че може да се направи и с 2 Wireless карти но незнам точно как ако някой знае моля да пише! Благодаря предварително!

лесно е . пускаш си ad-hoc връзка между двата лаптопа - само трябва да настроиш този който ти е вързан към лан-а да дава адрес на другия през WiFi адаптера. Мисля че това се правеше с bridge под Windows. Селектваш адаптера който ти е вързан в лан-а и другия който е за wireles-a и даваш Bridge Connections. Ако го направиш така ме съмнява че втория аптоп ще иска IP от LAN-a. мИсля че можеше да се сетне и ръчно на някакво вътрешно фалшиво - за да могат и двете PC-та да излязат с едно IP навън.

• 5 месеца по-късно...

Извинявам се на колегата, че му ползвам темичката, но точно такава мрежа се опитвам да си направя в момента и аз, без рутер.

std, би ли могъл да обясниш малко по-подробно, моля.

Като за индианци.

И на двата компа съм на ХР, разликата е само, че първия, дето е вързан НЕТ-а е стационарен.

Благодаря много от сега!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.