Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се вграждат субтитри в DVD

Featured Replies

Здравейте,

искам да сложа български субтитри в двд,като запазя оригиналното меню.Някой може ли да помогне?

• Автор

Мерси,

обаче по този начин няма вече да бъде двд

Аз искам след вграждането на субтитрите,да остане двд с оригиналното меню

• Автор

Правя го точно по този начин,обаче субтитрите в готовото двд излизат черни.След двдлаб са си нормални,а когато пусна ифоъпдейт стават черни.Някакви идеи?

Пускай ги с бутона но дистанционното!Ако ги пускаш през менюто на самото двд има вероятност да ти станат друг цвят-черни,зелени,сини,червени.

IfoUdate дава ли ти някаква грешка?Най често това се случва,когато не си го ъпдейтнал.

Редактирано от smsliverpool (преглед на промените)

• Автор

problemwv0.jpg

Оригиналния файл има един чаптър,а новия 32.Аборт

Когато с двдлаб направя само един чаптър,ифоъп не дава грешка,но субтитрите на готовото двд излизат черни

Трябва да ги инпортнеш чаптерите.инфо за чаптерите ти дава DVD Decrypter при демуксването.При демуксването DVD Decrypter ти дава един текстови файл Chapter Information DVDLab,който се намира в папка Demux.Така че като сглобяваш двд-то с двд лаб про,върху видео файла кликваш с десен бутон и даваш на Chapters,после import и избираш този текстови файл и след това Procced и готово.Програмата ти ги наглася така,както са в оригиналното двд.За това ти дава тази грешка.

Разбира се не винаги се получава да не ти дава грешка.Някой път се размества аудиото и видеото.Такъв беше последният ми проблем.

• Автор

Грешката ми дава,когато импортна чаптърите.А когато ги импортна и изтрия 31 чаптъра,за да остане само 1 /според съобщението/ ифоъп не дава грешка,но субтитрите излизат черни.Иначе видеото и аудиото са наред.Синхрона на суб също

А какъв цвят си задал на субтитрите?Трябва да е бял!Като на картинката.От падащото меню на color даваш на бял.

266922_orig.jpg

Редактирано от smsliverpool (преглед на промените)

• Автор

Същия резултат.Вече си мисля,че проблема е заради менюто.Въпросното меню е направено като клипче.Върви аудио и видео,докато натиснеш съответния бутон.И е един чаптър.И при ъпдейта на файловете,ифоъпдейт го разпознава като филма.И може би затова казва,че ориг.файл има 1 чаптър,а новия 32.Иначе филма е с 32 чаптъра.

• Автор

Оказа се,че проблема наистина е в менюто.

@giovani,с инфото от твоя линк най-накрая успях да запазя оригиналното меню

Хиляди благодарности и на двамата :angry:

аз имам въпрос, какви БГ субтитри използвате, от къде ги взимате и как нагласяте тайминга?

• 4 месеца по-късно...

Следвах инструкцията, обаче вижте как ми излизат субтитрите

486606_t.jpg

това с MPClassic, а с Nero ShowTime въoбще не показва субтитри.

Моля помогнете!

EDIT: С други плейъри ги показва, както с класика.

Редактирано от FreddyKrueger (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.