Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Конвертирани .mp3 и .3gp файлове за мобилни телефони

Featured Replies

• Автор
Еми другото е за Pocket PC и това съм го теглил...или освен да не разбирам за ко ми говориш?!?!

Сори намерих само това. sad.gif

• Отговори 73
  • Прегледи 24,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Изпитвам голям проблем с регистрацията в този сайт http://gsm.metincom.net/ ,Постоянно миказва

Потребителското име и паролата са чувствителни на малки и големи букви,Пробвам с големи и малки и пак не става.Нещо да ме посъветвате.?

@bankov и на мене ми показва същото от доста време насам...все едно и също...Потребителското име и паролата са чувствителни на малки и големи букви, и направо ми пуши главата, не че много ми трябва, но ме дразни като не става!

@bankov и на мене ми показва същото от доста време насам...все едно и също...Потребителското име и паролата са чувствителни на малки и големи букви, и направо ми пуши главата, не че много ми трябва, но ме дразни като не става!

Еми аз се дразня,защото искам да си изтегля нещо а немога да се регистрирам....

В момента пробвах да се регистрирам и се регистрирах без проблем.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

В момента пробвах да се регистрирам и се регистрирах без проблем.

Евала, само че аз не мога хаха

Провери си ЛС,направих ти регистрация. :rolleyes:

Щтракни една и на мен. :)

• Автор

Ама, че се регистрирате!!! biggrin.gif

Какво ти трябва???

Ама, че се регистрирате!!! biggrin.gif

Какво ти трябва???

Трябвашеми регистрация,и black hawk, ми помогна.Благодаря!

• Автор

nato - chorjavon-gsm-0002.rar

Julka - GSM.rar

GSM new game.zip

GSM FREE SIM UNLOCK CALCULATOR CODE NOKIA SIEMENS SAMSUNG.ZIP

teoD-gsm-moviez.rar

GSM uchebnik.rar

24 Videoclips for GSM.rar

Klipove za GSM :sobbing:

PS: С дясно копче на мишката запис като и сваляте избрания от вас файл

Редактирано от cuntar (преглед на промените)

• Автор

Как да превърнем своя телефон в Web камера

Мисля, че ще има интерес към тази тема :speak: Срещал съм мнения на други потребители, дали може телефона да се ползва като Web камера и за това реших да напиша едно малко инфо как може да стане. Дано да ви хареса biggrin.gif

1. Трябва да си дръпнете една програма:

ETI FlyCam v1.01 S60 SymbianOS7

Програмата работи чрез блутут за сумбиян OS7. Може да я използвате за всички програми който подържат видео разговари MSN Messenger, Yahoo! Messenger, Netmeeting, Skype, и др.

Тествано на Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7610 Несъвместимо с Nokia N 70!

За да инсталирате всичко добре, следвайте стъпките:

1. Качвате ETI.FlyCamV1.01.sis на вашият телефон и го инсталирате.

2. Инстарирате Flycam.exe на вашият компютър.

След трудното инсталиране, стартирате FlyCam на вашият телефон и натискате от лявата страна Connect (Избирате след търсенето чрез Bluetooth вашият компютър) след като свържете с вашият компютър правите настройките за видео разговор като избирате за входно устройство - FlyCam Capture

При 6260 работи перфкт. Успех! biggrin.gif

Интернет от РС към GSM [sony Ericsson] Инструкции

І. Инсталирайте Sony Ericsson J2ME SDK.

1. Създайте нов Акаунт за данни на вашия мобилен телефон .

Това може да направите като следвате алгоритъма:

Меню -> Свързване -> Меню за данни -> Акаунти за данни -> Нов акаунт

Използвайте следните параметри:

GPRS данни

Име : Тест

APN :

Име потребител :

Парола :

-> Запиши

2. Създайте Интернет профил с име по избор

Меню -> Свързване -> Интернет настройки -> Интернет профили -> Нов профил

Използвайте следните параметри :

Име : Тест

Свързване чрез : Изберете дата акаунт "Тест"

Интернет режим : HTTP

Чрез прокси : Да

IP адрес : 000.000.000.000 (Заменете го с IP адреса на вашето PC)

Порт: 8080

-> Запиши

3. Изберете Интернет профил Тест като профил по подразбиране за всякакъв трансфер на данни

Меню -> Свързване -> Интернет настройки -> Интернет профили -> Тест -> Избор

4. Свържете телефона чрез дата кабел , включете Bluetooth или инфрачервената връзка

5. Стартирайте Connection Proxy , който е инсталиран когато сте инсталирали Sony Ericsson J2ME SDK. Можете да намерите Connection Proxy по алгоритъма :

Старт меню -> Програми -> Sony Ericsson -> J2ME SDK -> Connection Proxy

7. Настройте COM който отговаря на вашият телефон.

File -> Settings -> COM (Ако използвате инфрачервената връзка изберете Infrared device)

Baud Rate : 921600 -> ОК

8. Изберете Connect.

Статуса ще се промени на :

"Connected to K700 at COM18 "

Ако всичко е наред би трябвало в екрана на програмата да се изобрази моделът на вашият телефон

9. Ако телефона е вече свързан стартирайте Device Explorer , която също е инсталирана при инсталирането на Sony Ericsson J2ME SDK. Можете да намерите Device Explorer по алгоритъма :

Старт меню -> Програми -> Sony Ericsson -> J2ME SDK -> Device Explorer

Ако всичко е наред програмата сама ще открие и зареди информацията от телефона :

10. Изберете от менюто File на Device Explorer опцията Serial Networking.

11. Затворете програмата и я отворете отново за да активирате опцията.

12. Необходимо е да инсталирате в телефона програмата Web Viewer

13. От Device Explorer изберете приложението Web Viewer с десен бутон на мишката и изберете Start . На вашият телефон ще видите иконата JAVA и да се отваря избраната програма.

14. Въведете какъвто и да било валиден URL. Примерно: http://www.google.com

Важно: Забележете , че Web Viewer е HTML браузер , а не WAP браузер и с него можете да виждате Web страниците в реален режим

15. След въвеждането на адреса , ще видите "Contacting server" долу в лентата на състоянието.

16. Ако използавате Firewall ще видите опциите :

Allow Web Access

Ask Per Access

Deny Web Access

Изберете „Allow Web Access".

17. В лентата на състоянието на Web Viewer ще видите "Waiting for Reply" и след това напредъка на зареждане на страницата.

18. По същият начин може да използвате всякакви други приложения IRC , ICQ и др.

Препоръчвам Ви:

ІМ+ (AIM , ICQ , Yahoo Messenger в едно приложение) и JmIRC много добре изглеждащ и с много възможности IRC клиент

Съместимост с : T610 , Т616 , T630 , Z600 , F500i , J300 , K300 , K500 , К600 , К700 , K750 , W800 , S700 , S710 , V800 , Z500a , Z800 , Z1010 , S600 , Z520 , Р800 , Р900 , Р910

Всичко необходимо можете да намерите тук:http://store1.data.bg/vancos/SONY%20ERICSSON%20K700i/УСПЕХ ! biggrin.gif

• Автор

Ще има и още само казвайте какво още желаете да добавя и аз ще се опитам да го постна biggrin.gif

Някой,ако може да ми намери НФС:Карбон за Панасоник ВС3 ще съм му много благодарен!А и също ми трябва програмка за разкодиране на същия ВС3,че бачка само към М-Тел!

• Автор
Някой,ако може да ми намери НФС:Карбон за Панасоник ВС3 ще съм му много благодарен!А и също ми трябва програмка за разкодиране на същия ВС3,че бачка само към М-Тел!

Щe ти намеря ама просто не съм в нас на компа утре ще ти имаш;)

Щe ти намеря ама просто не съм в нас на компа утре ще ти имаш:)

Много благодария батка ;)

• Автор
Много благодария батка ;)

NFS CARBON

Но за разкодиране не го прави сам- търсих програма но не ти препоръчвам да го правиш сам!!!

NFS CARBON

Но за разкодиране не го прави сам- търсих програма но не ти препоръчвам да го правиш сам!!!

Я дай линк кам някоя програма за разкодиране,а аз ще потърся някой който разбира!В краен случай аз ще се опитам :offtopic_s:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.