Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя Blog Система?

Featured Replies

Здравейте!

Иска ми се да си направя собствена блог система, но не мога да намеря такава...Искаше ми се да си намеря безплатна услуга на IPB форум с IPblog и да се използва единствено блог-системата, но никоя безплатна услуга за IPB не го предлага (според мои търсения- ако има, моля кажете)!

Та, чудех се дали има алтернатива на подобна блог-система, където потребителите могат да се регистрират и да си направят свой блог?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

xsakex , имам в предвид система, която мога да я хост-на и който иска, да си прави блог там..Нуклиъс и Уърдпрес ми дават един блог и това е..А аз говоря за автоматизирана направа на блогове от различни юзъри на различни компютри...?

Защо ти е? Нима потребителите не могат да си регнат блог в wordpress, blogspot или дори в dir.bg?

• Автор

Защото сам ще съм си шеф..М-у другото, да си отговоря пак сам на въпроса- Надеждна блог система е Wordpress MU (multi-user и гръцката буква "мю")! Безплатна, лицензирана по GPL, до колкото разбрах (и помня). Не виждам защо да не си направя собствена хубава система за потребителите ми, като им давам право на блог без никакви реклами и простотии! Искам да обединя всичко в едно! Едно общество от приятели, познати и свестни хора! В което всеки да усеща тръпката от безплатното и да не му пука за огромни плакати от сорта на AdultFriendFinder или Turkish Delights на фона на чисто, спретнатичко блогче, в което всичко е редактируемо, без задръжки! Надявам се обосованието ми да е достатъчно и да съм помогнал с 'откритието' си и на някой друг! =)

Rx-Ende

В wordpress.com няма никакви реклами. И къде мислиш да я хостваш тая система? Знаеш ли колко ресурси иска подобна идея?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.