Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Philips dvd-ram sdvd8821

Featured Replies

Значи имам лаптоп MSI - m670 който върви с Philips dvd-ram sdvd8821 записвачка! Проблема е следния: когато записвам двд-та ги пускам на скорост 8х но записа трае някъде към 40 минути като дефакто ги записва със скорост 1,7х. След смяна на няколко програми за записване на дискове почнах да търся проблема в самата записвачка и се оказа че доста хора по света имат проблем с нея! Значи към диска ми на лаптопа няма драйвари за записвачката! Аз съм с уиндолс ХР и той ми разпознава спокойно записвачката, но драйварите с който работи са от 2001 год! Та разни хора са разрешили проблема като са обновили firmware! за жалост вчера доста търсих из интернет и неможах да намеря! Та ако някой еимал сходен проблем дали ще може да помогне или знае откъде мога да си изтегля firmware! Предварително благодаря!

• 4 месеца по-късно...

Аз му смених фирмуера с най-новия ЕХ31( стария беше ЕХ02) и пак е същата боза.скоростта се увеличи доста но дисковете после не се четат на други компютри, само на този и то трудно.Изобщо не се занимавай с глупости,двд-то трябва да се сменя.Щом и в другите страни имат същия проблем значи не сме само ние, просто моделът SDVD8821 e скапан по рождение.Проблемът е дали ще го признаят за дефект (моя е гаранционен още,но не сам се пробвал да им се обаждам).Просто като знам нашите търговци що за стока са......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.