Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся анкета за PHP Fusion

Featured Replies

Търся анкета за PHP Fusion, в която може да се гласува от потребители, които не са регистрирани в сайта? Или ако знаете начин тази анкета, която си е към PHP Fusion да се направи да се гласува от не регистрирани потребители също ще свърши работа.

Потребители който не са регистрирани ;) ;) :speak: :speak:

Та на въпроса! Няма да стане със същия мод който е в момента , тъи като тои е специално за userи, пише си кой за какво е гласувал и така.

А за гости можеш да намериш някоя готова анкета и да я слажиш като панел друга идея нямам :?

• Автор

Ако може и да дадеш пример за някоя анкета такава, която да не си бута рекламите навсякъде

• Автор

Мерси за всички, които писаха по тази тема, но явно сам ще трябва да направя нещо, защото няма нищо точно каквото искам. В смисъл сайта, който ми предложи GainWard е добър да, но проблема е, че веднъж създадена класацията не може да се променя после. Примерно ако искам да добавя отговор и да не се променят резултатите не става, трябва нова класация. Ето ако някой се интересува също от такива неща още 2 добри сайта за такива класации според мен.

http://www.bgpoll.com/

http://anketi.abv.bg/

Ако все пак някой знае и друг сайт за генериране на анкета да пише.

Мерси за всички, които писаха по тази тема, но явно сам ще трябва да направя нещо, защото няма нищо точно каквото искам. В смисъл сайта, който ми предложи GainWard е добър да, но проблема е, че веднъж създадена класацията не може да се променя после. Примерно ако искам да добавя отговор и да не се променят резултатите не става, трябва нова класация. Ето ако някой се интересува също от такива неща още 2 добри сайта за такива класации според мен.

http://www.bgpoll.com/

http://anketi.abv.bg/

Ако все пак някой знае и друг сайт за генериране на анкета да пише.

Здравей пич аз съм админа на anketa-bg.freehostia.com този сайт и тамън ме подсети :P

Ще направя всеки регистриран потребител да може да променя анкетите, които е създал :ph34r:

Редактирано от HunteR3 (преглед на промените)

• Автор

HunteR3 това ще е добре наистина. Има и още нещо което може да се направи ако имаш желание, но незнам дали е възможно. Примерно да си редактира човек анкета нали да си добави или премахне отговор, но без тя да се рестартира. Ако това стане наистина анкетите ти ще са перфектни. За мен поне :nono:

• 2 седмици по-късно...
HunteR3 това ще е добре наистина. Има и още нещо което може да се направи ако имаш желание, но незнам дали е възможно. Примерно да си редактира човек анкета нали да си добави или премахне отговор, но без тя да се рестартира. Ако това стане наистина анкетите ти ще са перфектни. За мен поне :camera2:

Точно това мисля да правя :whist:

Ще може да си ги редактирате ама не се знае дали ще може да се добавят нови отговори :ph34r:

• 9 месеца по-късно...
Точно това мисля да правя ;)

Ще може да си ги редактирате ама не се знае дали ще може да се добавят нови отговори :)

здр

тъкмо и аз това търсех

на мене не ми трябва такава като твоята

регнах се и като я разгледах се отказах

аз искам анкета в саита ми

обясни ми на какво има в как да си направя такава

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.