Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за TV тунер

Featured Replies

Искам да си купя нов ТВ тунер, но не много скъп ще се намери ли някой сносен до 70 лв. като изключим Pixel View, с който съм в момента и въобще не съм доволен най-малкото, защото не успях да премахна гадното браждене на звука при запис от телевизията.

Благодаря. :)

Опита ли да пуснеш кабелния тунер на Полската система - странно, но БГ. кабеларките работчт именно на нея. Аз съм със скъп тунер на Авер Медия, даже той имаше проблем с качеството, докато не прочетох няколко статии за тунери и не смених системата.

• 1 месец по-късно...

охххх мама мия с тия Pixel View няма да се разберем така.Наскоро и аз си купих един такъв и аз незнам защо,но просто го мернах в един магазин и без да се замислям го взех.Въпреки че тогава имах избор и на по евтиния вариянт от 40лв. аз си купих малко по скъпия за 60лв.Сега обаче съжалявам,че не си взех по евтиния.И ще обясня защо.Наскоро си качих windows Vista ultimate и когато стигнах до задачата да си качвам драйвери това онова и стигнах то ТВ тунера малко се ядосах.Защото в сайта имаше драйвери за много модели,даже и за този модел от 40лв.,а за по скъпия който аз си взех НЯМА sad.gif.Даже и като прочетох малко по надолу какво пише се отчаях напълно.Те казват че този тунер бил незнам си какъв 3-то 5-то 10-то и че им било много трудно да направят софт за него и специално с подръжка на Виста.Към края са написали,че ще се опитат да измислят нещо и за този боклук,но това ще стане чак кум Юни-Юли месец.Сега съм решил да си взимам друг тунер и се чудя дали да си взема някой пак от този модел но все пак с подръжка на Виста или друг но пак с Виста подръжка :cheers:.Ще съм благодарен на някой който има тв тунер и е с Виста и да казва дали работи :help wanted: Мерси предварително

• 2 седмици по-късно...

Аз ползвам от близо две години AverMedia GO 007 и горещо го препоръчвам . Аз съм очарован от него, а с новия софтуер - просто перфектно! :)

Аз ползвам от близо две години AverMedia GO 007 и горещо го препоръчвам . Аз съм очарован от него, а с новия софтуер - просто перфектно! ;)

и аз имам същият....има ли драйвер за VISTA-та ;) дай линк за софтуера ;)

Аз ползвам от близо две години AverMedia GO 007 и горещо го препоръчвам . Аз съм очарован от него, а с новия софтуер - просто перфектно! :)

и аз имам същият....има ли драйвер за VISTA-та ;) дай линк за софтуера ;)

Пичове купих си един тунер Gadmei с чипсет на филипс ,Иамам следния проблем :пускам да се кепва от VHS или 8мм камери но почва да си губи цветноста и "мига "на парцали.Дръпна кабела от куплунгс и се прсвя за 15-20 мин и пак почва .който знае нещо по въпроса да помага .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.