Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видеочат в уеб саит

Featured Replies

Как да си сложа флаш видеочат като този в data.bg в личната ми страница? Ако знаете линк точно от каде мога да го сваля? Тук в форума видях че има и други линкове дадени за флаш видеочатове но искам като този на data.bg защото е на български самият чат и опциите в него също. 10X предварително.

Не е на български biggrin.gif Просто е преведен :nono: А ако е на български то е защото са си го писали сами. Вземи си някой друг и си го преведи :)

• Автор
Не е на български biggrin.gif Просто е преведен :nono: А ако е на български то е защото са си го писали сами. Вземи си някой друг и си го преведи :)

Е хаиде де даите някои линк за подобен чат като в data.bg . И как да го поставя на саита ми?

## Ти за гугъл чувал ли си? ##

Ето ти чат: http://www.mediacast.nu/chatroomsoftware.html

Ето ти демо: http://www.mediacast.nu/demo.php

Ето къде го намерих: http://www.scriptdungeon.com/script.php?ScriptID=4293

Ето ти "чата на data.bg" - http://www.avchat.net

Само да допълня, че и дори да намериш скрипта безплатно (nulled), ще ти трябва специален хостинг, предлагащ флаш комуникация (Flash Communication Server)

Редактирано от pemo (преглед на промените)

• Автор
Ето ти "чата на data.bg" - http://www.avchat.net

Само да допълня, че и дори да намериш скрипта безплатно (nulled), ще ти трябва специален хостинг, предлагащ флаш комуникация (Flash Communication Server)

Ами саита ми е в hit.bg там не са ли ми включени тези неща? Няма ли друг вариант да си сложа видеочата които е като в data.bg?

Ами саита ми е в hit.bg там не са ли ми включени тези неща? Няма ли друг вариант да си сложа видеочата които е като в data.bg?

Мисля, че абсолютно НЕ :clap: , освен ако не ползваш нещо хоствано другаде и вкарано в твоя сайт

• Автор
Мисля, че абсолютно НЕ :clap: , освен ако не ползваш нещо хоствано другаде и вкарано в твоя сайт

Е не нямам друго това кво ще рече че немога значи въобще да си сложа на саита ми видеочат ли? Даите ми някои опростен флаш видеочат които ще мога да си го поставя на саита ми без други неща да са ми необходими?

това кво ще рече че немога значи въобще да си сложа на саита ми видеочат ли?

Да, това ще рече

• Автор
Да, това ще рече

А неможе ли да използвам този видеочат без хостинг? И каде трябва да поставя от по горният саит които сам дал зип кода и кода които е даден да се копира в моят саит в менюто ли в индекса ли ако знаете моля да ми обясните?

Редактирано от mariqn_m (преглед на промените)

Ами четеш какво пише в сайта и правиш каквото са си написали хората. Предполагам, че кода трябва да се вмъкне в <body> на страницата

Може да не теглиш архива, но трябва да копираш кода в сайта си. Траницата ти трябва да е с окончание *.php

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

• Автор
Ами четеш какво пише в сайта и правиш каквото са си написали хората. Предполагам, че кода трябва да се вмъкне в <body> на страницата

Може да не теглиш архива, но трябва да копираш кода в сайта си. Траницата ти трябва да е с окончание *.php

По точно ще можеш ли да ми обясниш. А зип фаилат каде трябва да го сложа? и не ми трябва хостинг маи за този чат нали?

• Автор
По точно ще можеш ли да ми обясниш. А зип фаилат каде трябва да го сложа? и не ми трябва хостинг маи за този чат нали?

Ше каже ли някои точно как да си поставя стъпка по стъпка този видеочат ? или да ми дадете линкове за други флаш видеочатове ? Мачих се много но не става да го поставя както е описано в саита им.

• 11 години по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.