Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BG мрежа и рутер D-LINK DI-604

Featured Replies

Здравейте,

купих си рутер D-LINK DI-604, само заради това, че имам лаптоп, който ползвам в кухнята понякога. Вързах го и тъй като съм потребител на BGMREJA не зная какво да правя тъй като ми иска и lancl.exe, която е програмката за връзка към интернет. Без нея работи само локалният им сървър. И става много неудобно, защото един от двата компютъра трябва само да работи. Моля ако можете да дадете някой съвет. Предварително благодаря на всички.

Най-добре им се обади и ги питай. А за програмката я теглиш от локалния сървър и въвеждаш потребителско име и парола. Най-вероятно няма да ти дадат да се вържеш с рутер, но за тая цел си има Съппорт. Пр ден.

9390910....май съм им запомнил телефона на тия проклетници.

• Автор

20 лева и казаха че ще го конфигурират . аз питах дали има и друг начин ;), но май ще трябва да отскоча до тях. не за друго ми не ми се разкарваше до офиса им :clap:

А мисля че може и без 20 кинта да минеш ако се занимаеш малко.

ми вече втори ден седя и се блещя но нищо не открих и няма файда май.

ама, човек, кажи рутера ли не можеш да конфигурираш, lancl.exe или нещо друго, дай малко повече инфо. търсачката използва ли? Тука има поне 10 теми за рутери.

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

• Автор

извинявай, аз малко инфо съм дал наистина :yanim:.

значи рутера работи, но чрез lanc.exe, като то може да е пуснато само на единия компютър, иначе изписва wrong user & password. като е включен ланклиента работят и двата компа и няма ядове, докато не изключиш единия, на който е ланклиента. когато е включен ланклиента има търсачка и всичко си върви, с изключение на това че дропва на всеки 5-10 мин за няколко секунди. докато моя компютър го ползвах като рутер всичко беше добре, с изключение на факта че сутрин се будех с ужасно главоболие, за това реших, че решението е рутер и си взех този DI-604.

Проблема е, че не мога да си настроя рутера. лан картите са ми на режим автоматично да си генерират ип-та, както ми казаха.

преди малко ходих до момчета от бг-мрежа и те ми го конфигурираха, даже не искаха и пари да ми вземат. Единственото е, че не мога да ползвам сървъра вече, но и така става :) има и опция, с която мога да го използвам, но тогава трябва да имам и на двата компа ланклиент и когато единия е изключен да зареждам програмката на другия ;) и двата начина са приемливи.

Благодаря Ви за съдействието !

Да,в настройката на рутера е проблема.Няма ли инструкции някакви така че рутера да приема интернета и да го разпределя на другуте компютри с айпита от рода на 192.168...?Признавам че хич не съм запознат с тия рутери ама неможе да няма начини.

• Автор

ако на някого му трябва помощ да пише на [email protected] и ще му обясня :yanim:

от настройките е да :) аз го бях пуснал на static ip, а сега го пуснаха на PPPoE ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.