Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

“Игра за милиони" тръгва по TV7

Featured Replies

Всяка делнична вечер от 30 април нататък от 20:00 до 21:00 ч. в ефира на TV7 ще върви нова супер игра, в която крайният резултат зависи поравно от знанията и от късмета на участника. Максималната награда, за която ще се борят играчите, може да надхвърли 1 000 000 лева.

“Игра за милиони" е формат на Endemol International B.V. Тя има огромен зрителски рейтинг в Италия (Tutto x Tutto), Великобритания (Show me what you've got), САЩ (Show Me the Money) и Испания (Money, Money). Тайната на успеха се крие в новаторския механизъм, в който изобилстват драстичните обрати.

В “Игра за милиони" няма как да се залага на сигурно - участниците се изкушават да грабнат определена сума, до която са достигнали, но механизмът е такъв, че не могат да се откажат по средата. Веднъж започнали, те трябва да продължат до края.

Изпълнителен продуцент на “Игра за милиони" е “Глобал Вижън" на Магърдич Халваджиян. Водещ ще бъде актьорът Даниел Цочев, подпомаган от 12 асистенти, по 6 от двата пола.

Играта се развива в общо три кръга. В първия, наречен "Знам! Следователно продължавам!", играчът трябва да отговори на 9 отворени въпроса от всякакво естество, всеки от които има по 3 възможни отговора. За да премине към втори кръг, играчът трябва да има положителен баланс, т.е. най-малко пет верни отговор. За всеки верен отговор играчът получава и съответната сума, която държи един от асистентите.

Във втория кръг - "Късметът е част от плана!", участникът четири пъти умножава и четири пъти разделя сумата, която е събрал в първи кръг. В третия кръг - "Богат или много богат!" играчът отговаря на два отворени въпроса с по четири възможни отговора. Ако играчът отговори правилно активът му моментално се умножава по коефициента, който асистентът държи, а ако даде грешен отговор активът му се дели на съответния коефициент. Така сумата, с която играчът може да си тръгне от играта може да варира от няколкостотин до над милион лева.

Източник: Монитор

Така сумата, с която играчът може да си тръгне от играта може да варира от няколкостотин до над милион лева.

Това ми е малко трудно да го повярвам.

Съдейки по това, че "Стани богат" в чужбина може да те направи милионер а у нас максимума е 100 000, ако в новата игра може да спешчелиш над 1 000 000, колко се печели в чужбина ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ще върви по TV7. Какъв им е на тях рейтинга?

Що ли ми се струва, че нищо няма да излезе.....

поредната тъпотия за плиткоумният българин :angry:

На мен ми звучи доста интересно. Дано и реализацията да е добра.

1 милионче си е доста biggrin.gif

100 000 лева не бяха много, но виж един милион са си доста пари. Естествено няма да се печелят всяка седмица, но все някой ще печели всяка вечер, по малко, но ще печели. Аз съм ЗА подобни игри, защото хората вземат все нещо. Късмет.

Шаранчетата започнаха да кълват,явно откриха сезона по-рано тази година ;)

офф тези хора не разбраха ли че никой вече не гледа игри, нагледахме се на всякакви! А колко печели играча едва ли вече вълнува който и да е било! след толкова много раздадени награди

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.