Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Показване на обекти върху картинка?

Featured Replies

Здравейте,

ще ви помоля за малко помощ. Значи трябва да имам една карта. И седем бутони който да представляват различни категории. И значи трябва като цъкнеш на някой от тези бутони върху картата да ми се показва някакъв елемент (точка например) който да показва каде на картата се намира даден обект. (например на бутона пише манастири и като цакнеш на него и се показва на картата каде има манастири.) И когато цъкнеш втори път на бутона и обектите на картата да изчезват. И да може да се селектират няколко категории едновременно. Ако някой има предложение как може да стане ще му бъда благодарен ако го сподели с мен в лично съобщение. Благодаря ви предварително.

Редактирано от SNTeaM (преглед на промените)

Здравейте,

ще ви помоля за малко помощ. Значи трябва да имам една карта. И седем ботони който да представляват различни категорий. И значи трябва като цакнеш на някой от тези ботони върху картата да ми се показва някакъв елемент (точка например) който да показва каде на картата се намира даден обект. (например на бутона пише манастири и като цакнеш на него и се показва на картата каде има манастири.) И когато цакнеш втори път на бутона и обектите на картата да изчезват. И да може да се селектират няколко категорий едновременно. Ако някой има предложение как може да стане да го сподели :nono:. Благодаря ви предварително.

Също така има и грешка в заглавието.

;)

• Автор
Също така има и грешка в заглавието.

;)

благодаря, че ми поправи грешките :nono: само, че аз знам, че не мога да пиша без грешки. Въпросът ми е друг. Ако можеш отговори по него.

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1414

Това мисля че ще ти свърши работа.Само дето за да стане на картинка правиш таблица и слагаш картинката като фон на таблицата, после вместо инфото дадено като пример в урока, слагаш тези точки, които са на прозрачен фон.Проблема е че засега не мога да измисля как ще стане да са показани две инфота едновременно, понеже картинките няма да могат да се нсалагват една върху друга.

• Автор

Благодаря ти деиствително това ми върши до някаде работа ще се опитам да го домодефицирам за да се получи това което ми трябва. Мисля, че ще стане.

Правиш си панел (DIV) с фон картинката на картата и си дефинираш масив от масиви които съдържат самите обекти (точките, които са панелчета с абсолутна позиция) за съответните категории. Когато си избереш категория, премахваш ако трябва старата категория - скриваш обектите от масива за тази категория - и показваш новата категория. Така става лесно и удобно.

• Автор

Kimvaras благодаря ти и аз мислех нещо подобно :tease: но не ми беше точно ясно. :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.