Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зарядно за мп3 плеар Creative Zen V Plus

Featured Replies

Проблема е следния купих си мп3 плеар Creative Zen V Plus който върви без зарядно само през юсб на пс-то. Ще заминавам за чужбина и ми трябва адаптор с който да го зареждам пробвах 2-3 модела универсални а копелдаците от Creative ми се струва че са направили някаква защита да не може да се зарежда освен с тяхното зарядно което е само 55лв! Някой да е имал същия проблем? и прецакан ли съм да си купя оригиналното им зарядно?

Редактирано от Underwater
Неточно заглавие (преглед на промените)

• 2 години по-късно...
Проблема е следния купих си мп3 плеар Creative Zen V Plus който върви без зарядно само през юсб на пс-то. Ще заминавам за чужбина и ми трябва адаптор с който да го зареждам пробвах 2-3 модела универсални а копелдаците от Creative ми се струва че са направили някаква защита да не може да се зарежда освен с тяхното зарядно което е само 55лв! Някой да е имал същия проблем? и прецакан ли съм да си купя оригиналното им зарядно?

И аз имам същия проблем и аз имам Creative Zen V Plus.

Ето как си реших проблема : http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd...productId=16329

Може би проблема идва от това ,че повечето зарядни за USB или мини USB на изхода вадят 1А(имам такова което на става на Creative Zen plus),

а зарядното което си купих Creative вади 2.4А.

Така че ако си взимате зарядно което не е Creative гледайте тези ампери.

И аз имам същия проблем и аз имам Creative Zen V Plus.

Ето как си реших проблема : http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd...productId=16329

Може би проблема идва от това ,че повечето зарядни за USB или мини USB на изхода вадят 1А(имам такова което на става на Creative Zen plus),

а зарядното което си купих Creative вади 2.4А.

Така че ако си взимате зарядно което не е Creative гледайте тези ампери.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.