Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Край на ада пред КАТ

Featured Replies

logo_mvr.gif

Идва краят на опашките пред КАТ. Шофьорите вече няма да висят с часове, за да регистрират автомобила си. До края на годината МВР ще въведе изцяло електронно обслужване в Пътна полиция, съобщи за "Стандарт" вътрешният министър Румен Петков. Нужните пари ще бъдат осигурени от Евросъюза. От догодина водачите може да попълват документите за колата си направо на домашния компютър. Те ще ходят в КАТ само за сверяване на данните и поставяне на номерата. Сега собствениците на коли висят по цял ден пред гишетата, за да попълват документи. Електронното обслужване ще бъде въведено първо в големите градове, където напливът е най-голям. По интернет ще може да научим и какви глоби дължим на КАТ.

МВР търси и терени за нови пунктове на Пътна полиция в големите градове. Сега единственият технически център на столичния КАТ в "Дървеница" е под денонощна обсада. Вътрешният министър отбеляза истински бум във вноса на коли. Причината е отпадането на ДДС-то за вкарване на автомобили от страните на ЕС. Само за първите три месеца табели са получили 77 052 возила. Това е с 30 хиляди повече спрямо миналата година, обясни МВР шефът. 63 323 са втора употреба, а останалите 13 629 - нови. Новата система ще облекчи и фирмите, които наемат шофьори. С едно кликване на мишката работодателите ще могат да проверят дали кандидатът е имал провинения пред КАТ. Водачите пък ще виждат в интернет контролните точки, които са им останали в талона.

в-к Стандарт

Това е добре ако не е с електронен подпис защото и там е една плява...Така са го направили че обикновен потребител въобще ще се чуди какво да прави с него.

Браво! Това е хубава новина, но остава да се реализира.

Съвсем леко встрани от темата, но отново засягаща КАТ - шофьорският изпит:

В Канада всичко е направено така, че да изгубиш минимално време. Вчера взех листовките с майка ми - карането е по-нататък - стояли сме в офиса им под 90 мин. Всички документи даваш на 1 гише , там те СНИМАТ БЕЗПЛАТНО, проверяват ти ОЧИТЕ - няма фалшификация + ПЛАЩАШ - няма банки и висене. Дават ти една хартийка, с нея отиваш в съсената стая, дават ти листовете - 20 въпроса на знаци + 20 на правила - няма ситуации като на нашия изпит. Имаш право на 20 % грешки, а на едно табло пишеше, че само 45 % взимат от 1вия път - не е никак трудно, трябва да запомниш само няколко знака, наказателни точки + метри за паркиране от нещо.....това е. Дори инструктор може да не си виждал на живо, но се явяваш и всичко е ОК.

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

Да наистина това е добре но само на приказки. В действителност родните ни полицаи като измислят нещо в никъв случай не е добре за примерните шофьори и данакоплатци. Това са паразити(имам в предвит всички с шапки) които ядът от нашия хляб и само мислят как да ни го набият. Искам да кажа че не трябва да им се вярва, понеже до сега не са измислили нищо да е в полза на обществото а само се чудат как да мародерстват нат хората които в действителност ги хранят.Нямам думи и мисля че не е нужно да им опсъждаме гадните номера. Не се радвайте това е поредната тъпня. angry.gif

Да наистина това е добре но само на приказки. В действителност родните ни полицаи като измислят нещо в никъв случай не е добре за примерните шофьори и данакоплатци. Това са паразити(имам в предвит всички с шапки) които ядът от нашия хляб и само мислят как да ни го набият. Искам да кажа че не трябва да им се вярва, понеже до сега не са измислили нищо да е в полза на обществото а само се чудат как да мародерстват нат хората които в действителност ги хранят.Нямам думи и мисля че не е нужно да им опсъждаме гадните номера. Не се радвайте това е поредната тъпня. angry.gif

Е,да не сме чак толкова песимистични. Може пък този път да направят нещо хубаво ;)

Дай БОЖЕ да направят. Но дълбоко се съмнявам-на тия хора главите им раждат само нечувани простотии, само да могат да изнудват нормалните хора за пари. Те са си такива простаци и служат на всяка власт а и те са власта в случая. Не мислят доброто на чесните хора и никой не може да ме да ме накара да повярвам че другарите полицаи защитават и правят добрини на хората.

Не мисля да ги опсъждам повече. :)

Добра идея,дано се реализира правилно.Тия опашки направо късат нервната система,а и ядът от отпуската

Има доста добри идеи, дано да стане...

Ако може снимки и на подкупните полицаи да сложат...:yanim:

Представяш ли си да го направят...щото аз не :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.