Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се прави Domain account-а да е Администратор на pc

Featured Replies

Значи как се адва домейнския юзър да е локален Админ.

Става въпрос за Windows XP сървъра е под Windows server 2003 R2.

На някои места стана през Computer management Но на други като влизам на тях като домейнски админ и не ми влиза в домейна а търси подтребителите в локалния pc Sad

Значи как се адва домейнския юзър да е локален Админ.

Става въпрос за Windows XP сървъра е под Windows server 2003 R2.

На някои места стана през Computer management Но на други като влизам на тях като домейнски админ и не ми влиза в домейна а търси подтребителите в локалния pc Sad

В групата Administrators добавяш домейнския акаунт.

Какво толкова сложно има ?

• Автор

Еми че не става,аз съм го написал не четеш ли

На някои места стана през Computer management Но на други като влизам на тях като домейнски админ и не ми влиза в домейна а търси подтребителите в локални

На някои места стана през Computer management Но на други като влизам на тях като домейнски админ и не ми влиза в домейна а търси подтребителите в локални

Toва е защото съответният компютър не е Join-ат към домейна!

• Автор

Много странно а го join-ах към домейна. Като влезна с юзъра на домейна и ми дава че търси в домейна юзъри но дадения юзър няма никакви права и ми дава че не мога да го join-а, а като влезна с администраторския акаунт на домейна все ми търси в локалния компютър sad.gif

Ти първо хубаво прочети колко добре си формулирал въпроса и тогава се ядосвай, че отговорите не са това което искаш да видиш.

Какво е това "на някои места" ? В Долно Нанагорнище ли имаш предвид ?

Не се оправдавай :wors:

Не се оправдавам. Каквото си попитал "Как се прави Domain account-а да е Администратор на pc" това съм ти отговорил.

Сигурен ли си, че влизаш в домейна при логването а не се логваш като локален потребител ?

Може да съвпадат имената.

Много странно а го join-ах към домейна. Като влезна с юзъра на домейна и ми дава че търси в домейна юзъри но дадения юзър няма никакви права и ми дава че не мога да го join-а, а като влезна с администраторския акаунт на домейна все ми търси в локалния компютър sad.gif

Когато искаш да добавиш потребители към групата Administrators и се отвори такъв прозорец :

dcomgaccuser3462f3bv4.png

през бутона Locations се отваря списък в който трябва да има домейна.

• Автор

Мда обаче винаги ми се отваря че единствената локация може да е pc-то не ми дава домейна а съм логнал пц-то с администраторския акаунт на домейна sad.gif

Мда обаче винаги ми се отваря че единствената локация може да е pc-то не ми дава домейна а съм логнал пц-то с администраторския акаунт на домейна sad.gif

Дай да обобщим : влизаш с потребител от домейна и тогава можеш да избираш домейна като локация, но когато влезеш с административния акаунт на същия домейн, можеш да избираш само от локалната машина.

А какво ще стане ако дадеш на този потребител административни права в домейна ?

• Автор

А от къде да му дам тези права в Computer management няма user,computers and groups sad.gif?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.