Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с информацията на дискета

Featured Replies

Ситуацията е следната:Имам дискета с много вожна информация за работата ми, при поредното поставяне в флопито ми показва че диска не е форматиран.

Какво да направия за да неигубя информацията и как да се добера до нея?

Пробваш на друг флопи дисковод.Проблемът е, че носителя е магнитен.Запис-презапис-четене се извършва от горна и долна магнитофонна глава.Несигурна работа поради това, че се влияе от външни магнитни полета, физически деформации от прегъване, износване на магнитния диск от главите вследствие триене при четене.След дълъг срок на служба настъпва изкривяване на една от главите и подобен проблем е факт.Ако потърсиш в гугъл с подбрана ключова дума по проблема ще се появят доста програми, но резултата от тях е 50/50.

Ако служебния комп има нет, трансферирай важната информация-1.44МВ, чрез някоя ел.поща.

Успех

floppy.JPG

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

RQ: Някой знае ли добра програма за оправяне на повредена дискета, защото аз пробвах с няколко обаче не успешно

Същия проблем съм имал под WindowsXP. Rзрешавал съм го, като заредя чист ДОС и оттам дискетата се чете без проблем.

RQ: Някой знае ли добра програма за оправяне на повредена дискета, защото аз пробвах с няколко обаче не успешно

<{POST_SNAPBACK}>

Това става и с Уиндоуса! Просто кликаш десен бутон на иконката с флопито даваш Пропъртис и там трябва да има опция за форматиране!

mgs, ако не се чете под XP пробвай на някоя машина с 95, 98 или NT. Много често ми се случва под XP или 2000 дискети да не се четат, а под 98 няма никакъв проблем.

Ситуацията е следната:Имам дискета с много вожна информация за работата ми, при поредното поставяне в флопито ми показва че диска не е форматиран.

Какво да направия за да неигубя информацията и как да се добера до нея?

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей!

Опитай да спасиш данните си с някоя от следните програми:

BadCopy Pro

Unstoppable Copier

Clone

Recover - Drive & Data Recovery

eData Unerase Personal

Препоръчвам ти да погледнеш на официлните сайтове, за евентуални по-нови версии.

Успех! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.