Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разкодиране на новите модели на Nokia - вече е факт

Featured Replies

Някой знаел ли нещо повече по въпроса с разкодирането на новите модели на NOKIA.Освен ,че единствен в света го прави някакъв сърбин.Дори повече информация са самото му местонахождение.

и какво ? браво,набарал си мастер код-генератора на водафон англия....и затова трябва да спамиш целия раздел ли ?

и какво ? браво,набарал си мастер код-генератора на водафон англия....и затова трябва да спамиш целия раздел ли ?

Поразчистих, че се беше пръвъзбудил нещо човека ;):rolleyes:

или това е поредния самозванец...по едно време се бяха навъдили много,но само сърбина разкодираше 5тата и нагоре платформи.

Виж какво ако не си разбрал, тези телефони неможеш да ги разкодираш с какъвто и да е генератор или калкулатор. Изливай си яда някъде другаде! ;)

Поразчистих, че се беше пръвъзбудил нещо човека :hush:;)

Мерси, stanley56. :wow:

или това е поредния самозванец...по едно време се бяха навъдили много,но само сърбина разкодираше 5тата и нагоре платформи.

Айде остави квалификацийте за себе си! А? Метода е 100%-ов и много по евтин от този на Деян.

В момента могат да се разкодират съвсем безплатно. не по и-мейли и 100лв и 100 евро и сърбия и нам си кво. Само дето е за моделите rap3g v2.1 и v2.2 за не разбралите това са -->> 6630,6680,6681,n70,n90. 6280 НЕ МОЖЕ! Все още :) ще почакаме още малко. А за тези които питат как точно става - да потърсят. Успех.

тъй ли бе momo3HC,а я ми кажи,като е хардуерен твоя 'метод',защо аджеба само на vodaphoone EN 'можеш' да разкодираш ? с горният си пост показваш,че хабер си нямаш за какво става дума ! аз лично съм си откопувал кода за деблокиране на nokia6680 преди 2 години от англйски оператор,и цената беше 100 паунда някъде,и чаках 2 дни.всички тези кодове се държат при висока охрана в сейфове на компанията,и само NOKIA има главен ключов генератор,който не се разпространява естествено.

И от факт разкодирането се оказа кьорфишек. "Аз мога, ама ще ти обясня по мейла". Ами пусни тема бе, тарикат можещ.

тъй ли бе momo3HC,а я ми кажи,като е хардуерен твоя 'метод',защо аджеба само на vodaphoone EN 'можеш' да разкодираш ?

с горният си пост показваш,че хабер си нямаш за какво става дума ! аз лично съм си откопувал кода за деблокиране на nokia6680 преди 2 години от англйски оператор,и цената беше 100 паунда някъде,и чаках 2 дни.всички тези кодове се държат при висока охрана в сейфове на компанията,и само NOKIA има главен ключов генератор,който не се разпространява естествено.

Да съм споменал някъде какъв е метода? Не е хардуерен междудругото. И ти казах да оставиш квалификацийте за себе си, но явно и да четеш не можеш.

И от факт разкодирането се оказа кьорфишек. "Аз мога, ама ще ти обясня по мейла". Ами пусни тема бе, тарикат можещ.

На кого говориш nighty?

• 3 години по-късно...

някои може ли да ми каже за nokia x6 как да си я разкодирам заклиучена е от глобул а сега минах към друг оператор и немога да я ползвам благодаря предварително

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.