Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой FTP клиент ползвате?

Кой FTP клиент ползвате? 61 гласували потребители

1. 1. Кой FTP клиент ползвате?

• CuteFTP
      34%
      16
    • FlashFXP
      15%
      7
    • SmartFTP
      4%
      2
    • AceFTP
      4%
      2
    • FTP Voyager
      2%
      1
    • FTPRush
      2%
      1
    • FileZilla
      19%
      9
    • TurboFTP
      4%
      2
    • Total Commander
      2%
      1
    • Друг.
      10%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Интересно ми е просто. Аз използвам CuteFTP.v7.Pro, но мисля да пробвам FlashFXP. Слагам и Total Commander въпреки че е файлов мениджер, но съм го ползвал дълго време и затова. Съжелявам ако го няма вашият FTP клиент.

Редактирано от steliyan (преглед на промените)

CuteFTP, FlashFXP, WS_FTP Pro, понякога даже вградения в Windows-a (за локалната ми мрежа). Total Commander е доста по-бавен в сравнение с останалите - лагва. FileZilla създава проблеми с регистрацията към някои сървъри, понякога прецаква файловете заради multipart трансфера си. Останалите ...нещо си FTP нямам никакво желание даже да ги пробвам - тия ми са напълно достатъчни. В сравнение с останалите WS_FTP Pro е с най-много функции и опции, но пък е и най-тежък. Най често ползвам CuteFTP (по инерция...). Това стига ли? ;)

Повече от година ползвам само TurboFTP. Харесва ми, защото има много удобен изчистен интерфейс и гъвкави настройки. Има няколко сървъра, с които успявам да се свържа само с TurboFTP-то. Освен това има страхотни възможности по отношение на синхронизацията м/у локалните файлове и директории и тези на отдалеченият сървър. Много лесно само с 1-2 кликвания правя синхронизация и ъпдейтвам съдържанието на всички папки в сайта ми. Също така има една функция, която много често използвам - изключване на компютъра или затваряне само на програмата след края на трансфера. А ако сте оставили TurboFTP-то да бачка докато сте на работа например, може да ви изпрати e-mail, че трансфера е завършен и всичко е OK cool.gif

А преди да успея да му намеря лекарство, изпробвах сума ти FTP клиенти... И като единствена конкуренция на TurboFTP-то признавам FTPRush.

Използвам FlashFXP и AceFTP3 Freeware. В анкетата гласувах за ACE защото го използвам от доста време.

Лично аз ползвам CuteFTP защото за мен е сравнително бърз, лесен за употреба и настройване. Паралелно с него използвам и FileZilla, но понякога ми дава грешки при ъплодването (същите, за които спомена Ванката). Когато искам да прехвърля малко файлче и бързо понякога използвам и вградения FTP клиент в Total Commander, защото така или иначе работя с тази програма постоянно.

Най ми харесва FlashFXP и си ползвам него най-често . Прекрасна програмка и супер удобен интерфейс . Другото оставям на вас да разберете !

• 2 седмици по-късно...

CuteFTP. Има свойте бъгове и крашове, но като цяло е най-стабилен от всички останали. AceFTP прави голееееми проблеми и е туткав. FileZilla също е добра, но наистина прави мизерии понякога.

AceFTP или GFtp.

• 2 седмици по-късно...

Leapftp - изчистен, бърз, безпроблемен. Почти не натоварва системата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.