Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Luxeon WF 2.1

Featured Replies

Преди 4 дни си всех това http://adm.ua/getbyid.php?id=32408 Luxeon WF 2.1, но се появи проблем при пускане над 70%-75% сателитките започват да праштат и то понякога доста лошо дори неприятно за ухото!!! оказа се, че при заглушаване на "пищялките" на сателитките пращенето се намалява и дори изчезва!!!

Ако може някои да ми даде някаква идеа, ако може да се направи нещо или трябва да ги отнеса в сервиза дето ги купих!!!

Открих, че при само едната пищялка пращи така "злобно" ,така че плз някой да ми даде малко "акъл" щото не ми се мъкне сателитката до сервиза моля ви!!! sad.gif

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

Ако този проблем ти го прави на левия канал хвани и размести местата на сателитките и пробвай пак.Аз имах такъв проблем преди време с моята двд система на преден лев канал и то хвана,че ми изгоря накрая колонката.Размени им местата на каналите,пробвай и виж как ще е.Тази мизерийка се получава от гадни мп3-ки.Ако ти направи същото нещо на същия канал а не на сателитката,пробвай да пуснеш звук от някой аудио диск и пробвай пак.Обаче ако ти прави проблем само на дадената сателитка без значение,на кой канал ще е не се чуди а ходи и сменявай веднага.Колкото повече чакаш,толкова по лошо за теб :yanim: успех

• Автор
Ако този проблем ти го прави на левия канал хвани и размести местата на сателитките и пробвай пак.Аз имах такъв проблем преди време с моята двд система на преден лев канал и то хвана,че ми изгоря накрая колонката.Размени им местата на каналите,пробвай и виж как ще е.Тази мизерийка се получава от гадни мп3-ки.Ако ти направи същото нещо на същия канал а не на сателитката,пробвай да пуснеш звук от някой аудио диск и пробвай пак.Обаче ако ти прави проблем само на дадената сателитка без значение,на кой канал ще е не се чуди а ходи и сменявай веднага.Колкото повече чакаш,толкова по лошо за теб :sobbing: успех

Да оказа се, че е от самата пищялка, но най-интересното е че понякога и другата пищялка пращи!!! , така че денс ще отнеса сателитките в магазина и ще ги сменя!!!

Ako имаш възможност, вържи ги някъде към невградена в дъното звукова карта. Един познат имаше подобен проблем, сменихме колоните - проблема остана. Накрая взехме една C-media платка и всичко заспа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.