Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да заключа клавиатурата и мишката на ПС?

Featured Replies

Здравейте на всички! Тъй като имам малко дете в къщи,което много пипа по клавиатурата като натиска бутоните и',а също движи и върти топчето на мишката,много често се включват всякакви програми,отварят се прозорци и т.н.без мое знание.Кажете ми,моля,как да ги заключвам или изключвам временно,или имате други идеи за решаването на този казус?

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Добре си пуснал темата в "Периферия", но да беше казал модела на клавиатурата и мишката... универсалния начин е да им изваждаш буксите от компютъра. Ако търсиш софтуерно решение, тогава темата е за друг раздел и ще трябва да кажеш операционната система, с която работиш. За WindowsXP начинът е да използваш клавишната комбинация Winkey + L (Winkey при повечето клавиатури се намира между клавишите Ctrl и Alt) и да защитиш профилите с парола.

• Автор

Добре,ето информация за клавиатурата и мишката: PS/2 Compatible Mouse-Logitech R41126; Standart 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2-Turbo-Xwing KB 3001-R+. Също така изтеглих и една програма,която ми бе посочена от dixi и изпробвах заключването с клавишната комбинация,подсказано ми от panevdd.Ако няма друга информация благодаря ви и тази ми бе достатъчна. :)

Редактирано от САЛ (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

и аз като сал търся такава програма ама с клавишна комбинация е най добре.Моля пратете линк не от даунлоуд че оттам не мога да тегля а пък малкия ми син побърка компа :rolleyes:Благодаря ви много

Редактирано от V BOKSA (преглед на промените)

Press the Windows key and the L key (WinKey+L) at the same time.

Additionally, you can create a new shortcut, with the following command line:

rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation

Copy the new shortcut to your Quick Launch bar and you have one click access to locking the desktop.

Notes: If you are using the Welcome screen and Fast User Switching is enabled, other users will still have access to you computer, by selecting their Username and entering their password. Additionally, if you don't have a password on your account, then all that is required is to click on your Username on the Welcome screen.

:rolleyes: немога нещо...........

:rolleyes: немога нещо...........

Натискаш два клавиша - клавиша с логото на Windows + L. Натискаш ги едновременно.

ама то малкото човече я отключва така.Незнам как го прави но натиска всички клавиши и е готов за игра.......... :)

ама то малкото човече я отключва така.Незнам как го прави но натиска всички клавиши и е готов за игра.......... :biggrin:

ЦК ключе :lol6:

На клавиатурата няма ли функционален бутон за това?

На мен на настолният компютър е Fn+F11 например.

Ако не, ползвай програмките, които ти дадоха компютъра или сложи парола на акаунта и Win+L

п.п на лаптопа ми пък няма Win клавиш... :eek:

ама то малкото човече я отключва така.Незнам как го прави но натиска всички клавиши и е готов за игра.......... :P

Ами сложи парола де, кка така ще я отключи ?

благодаря ти много :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.