Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с hotmail.com

Featured Replies

Написах една тема за проблем с www.hotmail.com и това, че не мога да го отворя с браузър Opera 7.54, но безпроблемно се отваря с Internet Explorer. Също така, Opera 7.54 го отваря ако копираш един междинен линк към login страницата и по-специално към частта която отваря сегмента на user - password. Това е проблем за мен и искам да знам дали и други го имат и има ли начин да се оправи.

Предполагам, че начина по който съм постнал предишното съобщение не е било удачно, защото е било изтрито.... надявам се този път да е лицеприятно за всички админи и потребители... ТОВА Е проблем който желая да обсъдим и да разбера дали просто трябва да се примиря или да го разреша ако има решение. Не зная и къде другаде да го постна освен в секция ИНТЕРНЕТ, защото засяга само интернет сървър-страница-уеб програма. МЕРСИ.

Редактирано от darksoul (преглед на промените)

Току що го отворих без проблем, но с Opera 8. И ако не се лъжа в Операта беше отметнато да се представя като IE. Не знам къде е , защото пробвам този браузър от 2-3 дни и още ми е много "тъмен" cool.gif

В посочената от теб версия може би има подобна опция.

Може от това да е проблема, въпреки че аз не използвам от доста време браузър на MS, но не съм имал проблем с Hotmail.

:bye:

• Автор
Току що го отворих без проблем, но с Opera 8. И ако не се лъжа в Операта беше отметнато да се представя като IE. Не знам къде е , защото пробвам този браузър от 2-3 дни и още ми е много "тъмен"  cool.gif

В посочената от теб версия може би има подобна опция.

Може от това да е проблема, въпреки че аз не използвам от доста време браузър на MS, но не съм имал проблем с Hotmail.

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Опцията е отметната за IE.

Страницата която се отваря при заявка за адрес hotmail.com през Операта е:

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="Off"/>

</system.web>

</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>

</system.web>

</configuration>

Не знам. Както ти казах аз я пробвах с Opera 8. Може би при 8-ма версия не се получава бъг.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.