Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за samsung E900

Featured Replies

Проблемът ,е че харесах samsung E900,но доста хора ми казват, че това не е най-добрият избор.Ще ви бъда много благодарен ,ако ми кажете дали телефонът си струва парите или ако не ,да ми препоръчате някои друг до 350 лв.

Редактирано от embata1 (преглед на промените)

Ако трябваше аз да избирам тел до 350 лв бих си взел SE K610i ...

pic_617.jpg

Определено E900 има много по добър дисплей , 5 пъти повече памет(и картата е по евтина) tv-out, document viewer , изобщо е една класа нагоре , според мен по добрият избор е Samsung-a, да не голословим :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone1=1431

Определено E900 има много по добър дисплей , 5 пъти повече памет(и картата е по евтина) tv-out, document viewer , изобщо е една класа нагоре , според мен по добрият избор е Samsung-a, да не голословим :

аз съм със Самсунг Д600, не искам да ти казвам колко пъти съм ползвал TV-OuT хаха защото са точно 0...5 пъти повече памет, но като си има карта се компенсира ....

А за липсата на 3G в Самсунга няма ли да дадеш коментар? За трудното качване на софтуер ... и недай си боже да искаш да си качиш игра през дата кабела трябва да знаеш кодовете които са вградени от корейците ... честно казано вече не бих си взел Самсунг, освен ако не е някой от тези които са на Азиатския пазар :yanim:

И в заключение бих казал, че телефона се избира според нуждите на потребителя така, че embata1 трябва да си реши от какво ще се лиши за да ползва другото :-)

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Здравейте, вчера и аз си купих Самсунг Е900. Честно казано колебаех се между този, Самсунг D900(обаче е доста по скъп) , Сони ЕР. К 550i и Сони ериксон К750i. Исках последния, но е по стар модел и не се намира по магазините.

Единствения проблем на Е900 според мен е че камерата няма автофокус (е може би и инфрареда).

Редактирано от peerumi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.