Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно se k800

Featured Replies

Понеже ползвам този модел и забелязах само 2 недостатъкa и питам дали и тe не моgat да бъдat оправенi. Колкото и странно да звучи недостатъците са в камерите biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Светкавицата на истинската камера няма on-mode. Демек не може да се настройва ръчно да има светкавица.

И другият проблем - VGA камерата не може да прави снимки (само по време на разговор) и не може да е на цял екран.

Ако някой знае някое java приложение, което да оправи тези бъгове, нека каже, моля!!!

Нямам k800, но при k750 и k550 светкавицата се пуска от менюто за настройки по време на снимане или с натискане и задържане на * когато камерата е отворена. Не пречи да опиташ. Втория проблем едва ли е решим.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

• Автор
Нямам k800, но при k750 и k550 светкавицата се пуска от менюто за настройки по време на снимане или с натискане и задържане на * когато камерата е отворена. Не пречи да опиташ. Втория проблем едва ли е решим.

Не става с *. Аз питам , тъй като 1 фр ми беше споменал за java приложение, но не му е знаел името.

:-) Честно казано ме съмнява да има такова приложение, което да пуска светкавицата. Свалил съм и съм прегледал прекалено много приложения, но такова не съм срещал. Според мен трябва да направиш рекламация на телефона. Не може да няма принудителна светкавица. М/у другото, колкото SE-и са ми попадали, на нито един не е могла да се пусне камерата, докато работи някакво jar приложение :) Току-що го пробвах и на k550i, на който можеш да пуснеш няколко приложения едновременно. Пак не става. Така че не виждам как ще използваш приложение за светкавицата.

• Автор

До някъде съм съгласен. Да, така е, повечето сони ериксон не могат да пуксат камерата, ако има друго приложение. Но аз ползвам к 800 и освен, че може да свири медииния плеър, камерата да снима, да има минимизирани други jar приложения, та даже веднъж пробвах какво ще стане ако пусна всички приложения(много са) едновременно и ги минимизирам, и в същото време да снимам. Телефонът не заби ама изобщо. А то това, аз което питах, може и да не е java, а някакъв пач.

Виж в seclub.ru в загрузки-оттам в приложения или във форума на този сайт ! Светкавицата на к 750 и 800 са различни ! На 800 е ксенонова и не може да свети непрекъснато !!!

bob40 май даде отговора - ксенонова светкавица - нанайси фенерче :-)

• Автор

Аз нямах в предвид светкавицата да свети постоянно, а друго.

Има само 3 режима:

Ауто - фокусира и сам избира дали да светне

Ред еъе редуктион - фокусира и пак сам избира дали да светне, но тук светва 2 пъти в рамките на 1 секунда

Офф - не светва изобщо

Аз питах дали има вариант за он моде - да светва, независимо от светлината.

Понякога, ако има светкавица, макар и в по-осветено положени ще се получат по-добри кожни ефекти приемерно и изображението ще е по ярко.

Според мен няма ! Така е заложено в софтуера !

• Автор

Мерси все пак, но ако някой е чувал за пач или нещо такова, нека каже!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.