Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Евро/БГ/Визия" по БНТ

Featured Replies

EUROVISION-2008_120.jpg

През октомври стартира новото музикално предаване на БНТ "Евро/БГ/Визия". В него ще бъдат представени някои от българските песни–кандидатки за предстоящия международен конкурс през 2008 г., а специални гости в залата ще коментират както песните, така и тяхното представяне, съобщават от БНТ.

Предаването има за цел да разшири като цяло представите на българската аудиотрия за международния песенен конкурс и да очертае трудностите, които съпътстват подготовката и реализацията му. Идеята на авторите е предаването да насочва българските участници как да се готвят и как да посрещат конкуренцията на изпълнителите от другите страни.

Приемането на песните на кандидатите за участие започва от 1 юли и ще продължи до 24 септември. Изрично условие за допускане на всяка песен за участие в "Евро/БГ/Визия" е тя да отговаря на изискванията на конкурса за времетраене (до 3 минути) и да не бъде комерсиално разпространена и излъчвана до 1 октомври 2007 г.

Песните трябва да бъдат предоставени в БНТ на CD носител като пълен плейбек и синбек с необходимите професионални и технически качества.

Получените произведения ще бъдат разпределени в първите три предавания от всеки месец (октомври, ноември и декември), като във всяко четвърто издание на шоуто зрителите ще видят отново всички песни от изминалия месец. По време на този концерт зрителите на БНТ ще гласуват с SMS и телефонни обаждания, за да изберат най-добрите три от представените за изминалия месец песни.

Така в края на декември 2007 г. ще бъдат ясни деветте песни, избрани от зрителите, които няма да преминават през селекционна комисия, а направо ще се явят на полуфинала за избора на "Българската песен на Евровизия 2008".

Източник: avtora.com

Идеята е хубава,

ама защо ли си мисля,

че ще станат някакви шашми

и накрая ще се изложим яко с този,който изпратим?

амиии не...не мисля да участвам..а и трябва да съм на 16,а аз съм на 14..така че не става sad.gif

Ех, кофти. Но няма нищо, ти ще си кажеш ,когато дойде моментът на изявата

Идеята обаче ми се вижда добра, дано помогне на бъдещите кандидати и догодина да имаме по-голям успех

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.