Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам нужда от помощ за g-mail

Featured Replies

Ей хора който може да помага значи проблема е следния вчера си направих поща във g-mail всичко е точно получавам си е-майли изпращам си е-майли. Обаче това което не ми е ясно е как да си направя пака за да си премествам важните е-майли които съм получил, надявам се че съм описъл проблема ми достатъчно ясно благодаря предварително на тези които сте могат да ми помогнат. :rolleyes:

Ей хора който може да помага значи проблема е следния вчера си направих поща във g-mail всичко е точно получавам си е-майли изпращам си е-майли. Обаче това което не ми е ясно е как да си направя пака за да си премествам важните е-майли които съм получил, надявам се че съм описъл проблема ми достатъчно ясно благодаря предварително на тези които сте могат да ми помогнат. :rolleyes:

В GMail не се използват папки, а етикети (Labels).

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти за бързия отговор пич обаче има още нещо което не ми е ясно за g-mail щом има само тези lebels като получа важен е-майл как от вьодящата поща да го махна и да го накарам да се запази във този lebels. Благодаря предварително за отговора. :rolleyes:

Въпросната поща има локализация на български,от настройките.Правиш си папка или етикет с име "лични"(или каквото искаш).Полученото писмо маркираш като "лични" и след това му даваш "архивирай".Така го пращаш във въпросната папка.Можеш да правиш неограничен брой етикети.

Благодаря ти за бързия отговор пич обаче има още нещо което не ми е ясно за g-mail щом има само тези lebels като получа важен е-майл как от вьодящата поща да го махна и да го накарам да се запази във този lebels. Благодаря предварително за отговора. :speak:

Създаваш съответния Label. Създаваш нов Filter от настройки, където указваш критериите, по които ще се определя какво да се извърши при получаване на писмо. Дали ще се препрати, дали ще се свърже към някой етикет и т.н. Прочети Help-а и разгледай секцията за настройки на пощата.

• Автор

Добре момчета благодаря ви много за помощта и на двамата направих всичко така както ми го биахте описали и стана и сега вече входящата ми поща е празна а писмата са ми там кадето искам аз. :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.