Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да влизам в чужди сайтове.

Featured Replies

Здравейте... cool.gif Обръщам се с голяма молба към най-готините и точни Съфорумци.

Проблемът е следня: Преинсталирах WinXP и след два дена вече нямах външен интернет. Под външен имам предвид. google.com,yahoo.com,mtb.ru, интересното беше, че и към ###### не искаше на влезе. Форматирах С: , пак WinXp, тоя път без да пипам никакви регистри и шукарийки за оптимизация, като го инсталирах всичко си беше точно. Сега пак нестава sad.gif Обадих се още при първия път на доставчика... не е от тях. Това ме навежда на мисълта, че е някое вирусче... Кажете ми някакви предположения, или процес който да изкл.

Невероятно много ще съм ви благодарен! ;) Поздрави на всички!

Едит: След 5 мин. чакане, най-после зареди замунда и един м/ународен. Като на тласъци е. един път има.... след малко няма.

Редактирано от Neiko (преглед на промените)

Пусни пинг до въпросния сайт,провери си защитната стена...

Здравейте... cool.gif Обръщам се с голяма молба към най-готините и точни Съфорумци.

Проблемът е следня: Преинсталирах WinXP и след два дена вече нямах външен интернет. Под външен имам предвид. google.com,yahoo.com,mtb.ru, интересното беше, че и към ###### не искаше на влезе. Форматирах С: , пак WinXp, тоя път без да пипам никакви регистри и шукарийки за оптимизация, като го инсталирах всичко си беше точно. Сега пак нестава sad.gif Обадих се още при първия път на доставчика... не е от тях. Това ме навежда на мисълта, че е някое вирусче... Кажете ми някакви предположения, или процес който да изкл.

Невероятно много ще съм ви благодарен! ;) Поздрави на всички!

Кой ти е доставчика ?

Щом нямаш "външен интернет" както го наричаш, това означава ли, че имаш "вътрешен" ?

Ако си направил инсталацията по правилата - пълен формат, няма откъде да се появи вирус, освен от някоя вече заразена програма, която си инсталирал преди антивирусната.

По-скоро ще трябва да включиш някакъв процес, отколкото да изключиш.

• Автор
Кой ти е доставчика ?

Щом нямаш "външен интернет" както го наричаш, това означава ли, че имаш "вътрешен" ?

Ако си направил инсталацията по правилата - пълен формат, няма откъде да се появи вирус, освен от някоя вече заразена програма, която си инсталирал преди антивирусната.

По-скоро ще трябва да включиш някакъв процес, отколкото да изключиш.

Дамм нещо такова ще да е било. защото си запазих "кукитата" и Букмарковете(две файлчета) и ги сложих на новия Win , говоря за Операта. Почти накрая сложих Avast Home edition, но пък нищо не засече. Значи пак наново формат,инсталация и т.н. sad.gif кофти...

Доставчик Пауарнет. Скорости много додри: ххаха. Ми междунарозния ми е 500кб/с. сега имам чувството , че е намален до някъкв минимум. гугъл също зареди(3мин).

Дамм нещо такова ще да е било. защото си запазих "кукитата" и Букмарковете(две файлчета) и ги сложих на новия Win , говоря за Операта. Почти накрая сложих Avast Home edition, но пък нищо не засече. Значи пак наново формат,инсталация и т.н. sad.gif кофти...

Доставчик Пауарнет. Скорости много додри: ххаха. Ми междунарозния ми е 500кб/с. сега имам чувството , че е намален до някъкв минимум. гугъл също зареди(3мин).

От кукита и букмарки едва ли ще се бави нета.

Изчакай с преинсталацията и виж как е с IE например.

Може пък и някакви проблеми по трасетата да е имало.

• Автор
От кукита и букмарки едва ли ще се бави нета.

Изчакай с преинсталацията и виж как е с IE например.

Може пък и някакви проблеми по трасетата да е имало.

Неще... и това си е. Мож е ли да е от ######-ta. Кажете ми какво да пробвам да пипна sad.gif

Неще... и това си е. Мож е ли да е от ######-ta. Кажете ми какво да пробвам да пипна sad.gif

Защо се занимаваш с тази глупост ######. Съветвам те да я махнеш.

Провери за грешки в EventLog-а (Start - Run - eventvwr.msc и Enter).

Разкарай го това.Бе как можете да вярвате на такива глупости?Докато има шарани ще има и рибари.

• Автор
Защо се занимаваш с тази глупост ######. Съветвам те да я махнеш.

Провери за грешки в EventLog-а (Start - Run - eventvwr.msc и Enter).

444768_t.jpg Почти нищо не ми говорят тия грешки sad.gif Моля те ми ги разчети. Това е Aplication.

444771_t.jpg Това е System-a. Извинявай че те тормозя но да кажа че ги разбирам нещата.... келфайда. Avast добра АнтиВирусна ли е?

444768_t.jpg Почти нищо не ми говорят тия грешки sad.gif Моля те ми ги разчети. Това е Aplication.

444771_t.jpg Това е System-a. Извинявай че те тормозя но да кажа че ги разбирам нещата.... келфайда. Avast добра АнтиВирусна ли е?

Така почти нищо не може да се каже. Щраквай двукратно върху всеки ред с грешка за да се видят подробностите.

От това което виждам, имам чувството, че машината ти е доста омазана.

И махни ######-та !

• Автор
Така почти нищо не може да се каже. Щраквай двукратно върху всеки ред с грешка за да се видят подробностите.

От това което виждам, имам чувството, че машината ти е доста омазана.

И махни ######-та !

Нямам веве Фиестата :wub: Ето ти ги едно след друго. Извинявай за наглостта.

444844_t.jpg

444859_t.jpg

444860_t.jpg

444861_t.jpg

444864_t.jpg

444866_t.jpg

Системните

444868_t.jpg

444871_t.jpg

444872_t.jpg

444879_t.jpg

Предварително се извинявам МНОГО!

Аз на твоя място бих преинсталирал и много бих внимавал какви програми инсталирам.

Ако преинсталираш, сложи всички ъпдейти, пробвай без да си инсталирал никякви други приложения как ще е връзката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.