Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да печелите пари? Не просто да кликате, а да изкарвате!

Featured Replies

Има много начини. Просто трябва да имате някакви познанич и време.

Описъл сам малко по подробно ТУК

Ако имате въпроси можете да ме попитате тук или там :rolleyes:

Ако ви е харесала статииката може да гласувате в сайта за нея :ph34r:

П.С.

Предполагам че ще е полезна за повечето новаци :)

Редактирано от crazy-master (преглед на промените)

Първоначално си помислих, че темата е от ония, които ни предлагат да кликаме по разни банери с надежда да ни платят някаква сума biggrin.gif

Оказа се, че не е така. Препоръчвам ти да я редактираш малко, за да е по-ясно за какво става дума. Щото аз трябваше да отида в сайта от препратката, та чак там разбрах.

• Автор

Да прав си. Мерси за съвета ;)

Иначе може да се пише още много по статииката, но нямам много време в момента ;)

П.С.

Надявам се така да става по-ясно :)

Редактирано от crazy-master (преглед на промените)

• Автор

Не ми става ясно само едно - Защо кликането по банери е по-интересно за потребителите от това ?

П.С.

Подкрепете ме с някой друг коментар и оценка на статията там де ;)

• 1 месец по-късно...
Не ми става ясно само едно - Защо кликането по банери е по-интересно за потребителите от това ?

П.С.

Подкрепете ме с някой друг коментар и оценка на статията там де :)

Ами мога да ти кажа че предпочитам да кликам на банери и за четенето на меили защото вече взимам от тях реални 250 лв. месечно си ги взимам. И на ###### не вярвах че ще получа нещо но явно вече не е същото както преди.

Сега подготвям един съвсем обик. саит на Web Page Maker за това кое какво предлага и какво ще се взима. Скоро ще го постна.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Всеки с мнението си, но е повече от ясно че са много малко тези, които печелят от кликане по банерчета и ако печелят то няма гаранция че ще получат пари в края на месеца...

А и печелят ако имат хиляди реферали които да им изкарват парите или те да стоят по цял ден и да кликат, но това не е бъдещето :angry:

• 2 месеца по-късно...

Ами аз имам доста добри познания в областта на фотошоп. Можеш ли да ми препоръчаш нещо ? :)

Я ми кажи ти взимал ли си наистина пари от този сайт.Превеждали ли са ти ги в иголд.

Я ми кажи ти взимал ли си наистина пари от този сайт.Превеждали ли са ти ги в иголд.

• Автор

Сайта даден по горе с четенето на емайли са пълни глупости

Ако някой има желание да изкара някой друг лев за ъплоудване на клипчета, да ми драсне едно ЛС

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор
Аз реални пари съм искарал от bux.to,чака се доста но плащат.

От това се "изкарват" стотинки, не пари :P

• 2 седмици по-късно...

Аз от месец,месец и нещо се опитвам да намеря добър начин за изкарване на пари по Интернет, и така да направя сърфирането по полезно.Опитах с ######, но ми писна бързо, а и като разбрах,че се плаща след месец и половина (ако изобщо ти платят) съвсем се отказах.Сега се опитвам да намеря нещо българско и да не е Skam.Нещо, с което ще изкарам някой друг лев, нещо сигурно. Предполагам можете да ми предложите нещо. Убедил съм се,че тук пишат само разбирачи cool.gif

Аз от месец,месец и нещо се опитвам да намеря добър начин за изкарване на пари по Интернет, и така да направя сърфирането по полезно.Опитах с ######, но ми писна бързо, а и като разбрах,че се плаща след месец и половина (ако изобщо ти платят) съвсем се отказах.Сега се опитвам да намеря нещо българско и да не е Skam.Нещо, с което ще изкарам някой друг лев, нещо сигурно. Предполагам можете да ми предложите нещо. Убедил съм се,че тук пишат само разбирачи cool.gif

Ето тук се изкарват пари от интернет. Стига сте кликали по реклами като интернет зомбита. Ако разгледате линка, ще разберете че за да спечелите трябва да положите малко труд, съвсем като в реалния живот :)

Редактирано от Karko (преглед на промените)

• Автор
Ето тук се изкарват пати от интернет. Стига сте кликали по реклами като интернет зомбита. Ако разгледате линка, ще разберете че за да спечелите трябва да положите малко труд, съвсем като в реалния живот :speak:

Мда, в този форум ще научите много, но ако влизате с нагласата да кликате по банерчета по-добре го пропуснете :rolleyes:

Също и моя подпис може да разгледате

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор
и аз тъй

разлика от пари и стотинки правите ли ? 100 клика за 1 долар(по 30 секунди ли са, незнам...), ихааааа яко biggrin.gif

• 1 година по-късно...
разлика от пари и стотинки правите ли ? 100 клика за 1 долар(по 30 секунди ли са, незнам...), ихааааа яко :D

Изпробвах този сайт. Работа е да оглеждаш сайтове и след това да си казваш мнението за тях с няколко изречения (на английски - може и с речник).

За час и половина изкарах 27 долара. Регистрацията става оттук:

http://www.AWxxxxxx.com/

Но след началния форс (7 - 8 анкети), вече 2-ри ден няма нови.

Някои казват, че за месец се изкарват 50-тина долара (75, но 25 ти удържат за обслужване).

50 долара месечно за 5 - 10 минути работа на ден, не е лошо.

За толкова мисля, че си заслужава човек да опита.

Редактирано от vuzell (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
За да печелите повече можете да използвате услугите на саитовет, които предлагат да сложите AdSence ID-то си и да поствате ф форума им или да качвате видеота и други подобни. На ден само от такива сайтове можете да изкарвате по $5-10 без да полагате много усилия. Ето няколко сайта които знам:

ForumsBG.net - Нов, но добре развиваш се форум на всякаква тематика. Поставяте си Вашият Adsense ID и поствате, вашите реклами ще се показват където сте постнали.

ShareApic.Net - Качвате снимки и колкото повече ги гледат толкова повече $.

Share-A-Fluck.net - Качвате кода на клипчетата от Vbox(zazzz…), YouTube и други подобни

WebMaster-Talk.com - Отново форум, където може да поставяте вашият АдСенс ИД

Това малко не го разбрах, как ще вмъкна адсенс ид-то си в ф0рум, моля ако някой знае как да ми пише на лс :_)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.