Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся превод на Nero 7.10.1.0

Featured Replies

Търся превод на Nero 7.10.1.0.Знам че има на по-предни версии но не знам дали ще станат и на тази.Според мен ако стане няма да е пълен.Може ли някой да го направи и да даде линк.

Благодаря предварително.

Търся превод на Nero 7.10.1.0.Знам че има на по-предни версии но не знам дали ще станат и на тази.Според мен ако стане няма да е пълен.Може ли някой да го направи и да даде линк.

Благодаря предварително.

Няма да станат, трябва да е точно версията, с изключение само примерно версия 7.10.1.0 и 7.10.1.0а ако има такава.

edit:Предлагам да пишете на Ахеад че ако не пуснат превод на български повече няма да купувате техни продукти :rolleyes:

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Няма да станат, трябва да е точно версията, с изключение само примерно версия 7.10.1.0 и 7.10.1.0а ако има такава.

edit:Предлагам да пишете на Ахеад че ако не пуснат превод на български повече няма да купувате техни продукти :huh:

Хи хи хи...той българина като се е разкупувал на NERO, та пушек се вдига. Ти имаш ли $300 за пълната версия на NERO?...Защото аз ги нямам! cool.gif

• Автор
Хи хи хи...той българина като се е разкупувал на NERO, та пушек се вдига. Ти имаш ли $300 за пълната версия на NERO?...Защото аз ги нямам! cool.gif

Ами нямаш защото по цял ден стоиш на компютъра. angry.gif

Но въпроса беше друг.Ако някой има отговор нека да каже ако няма шшшшшшшшшшшшшшшшш..... ;)

Редактирано от hapa (преглед на промените)

трябват ми всички файлове от папка C:\Program Files\Nero\Nero Toolkit на неро 7.10.1.0, архивирани.

ако някои разполага с тях, моля пратете ми ги на [email protected]

Благодаря на Crazy Lover, превода на инструментите е готов.

Малко ще върви на части, но неро е сбор от много инструменти и е трудно и бавно всичко да стане.

Досега са готови:

Nero Burning Превода е за Неро Микро, но по принцип става за всяка версия на Nero 7.10.1.0, като се посочи съответната папка където се намира nero.exe. Може да създаде проблем при инсталиране на пълната версия - някои приложения да са на руски. За да се избегне, от настройки на Nero Burning, изберете за език Англииски, поставете отметка да се използва за всички приложения, затворете Nero Burning, отворете го отново и изберете Руски с махната отметка за прилагане този език за всички приложения на Nero.

Nero Toolkit Тук няма проблем с езиците, инсталирате ли го, до махането на бг превода ще са на български.

Преводите са с деинсталатор и запазване на оригиналните файлове при деинсталация.

edit:26.07.2007. Всъщност би трябвало превода на Nero Toolkit да става и за по стари версии на продукта, понеже се заменят самите exe-та с преведени, само ще се смени версията на приложенията с по нова. Не съм пробвал, но ако някои реши да пробва, при деинсталация ще се възстановят оригиналните, да драсне един ред за резултата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.