Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с explorer.exe !

Featured Replies

Имам следния проблем с експлорера на Линдоус : Понякога като отварям папки,файлове или квото и да е там ... и ненадейно въпросният експлорер забива,всичко изчезва,като виждам само фона на екрана си ,после ме изкарва на десктопа като заредените преди драйвери ( долу до часовника ) сега лисват ... Случвало ми се е и с MSI7 ,което е изключително неприятно , както и са ми се оплаквали ,за същото нещо ,много мои приятели... Понякога даже този тъп експлорер си набелязва папка която да не мога да отворя т.е. наскоро изтеглих един филм,името му не е от значение, и всеки път когато се опитвах да пусна филма, в момента в който отворех папка "CD1" или "CD2" и се получаваше горе споменатия ефект ... Та направо ... Някой знае ли начин да спра тва досадно рестартиране ( пример : чрез натискане на "F8" преди да зареди системата ,как има опция за изключване на автоматичното рестартиране на Windowsa при грешка ) Същото нещо ми трябва ,само че да е за експлорера на Wondows ...

Като за начало някак си смени изгледа на папката. Предполагам че в момента ти е на Tumbnails (Миниатюри). Причината да се получава така е, защото Explorer се опитва да кешира файловете, но не може добре да определи кадъра, който ще се използва за миниатюрно изображение на файла в изглед Tumbnails (Миниатюри). Смени го на който и да е от другите изгледи, но само да не е Filmstrip (Филмова лента) за този забравих да спомена.

Другия случай, при който може да се получи това нещо (не и в случая с филмите)е когато в една папка има много архиви и не е инсталиран друг архиватор, а е оставен само този на Windows. Понякога когато Explorer види прекалено много Zip файлове в една папка забива. НЕ знам защо се получава така.

Надявам се да съм бил полезен и тези двете неща да свършат работа.

Аз решавам този проблем с преинстал на Win :huh:

То с преинсталация на Windows се решават много проблеми, но не това е идеята. Идеята е да натхитриш компа и да му покажеш кой е по-добрия. Поне аз така мисля по въпроса и ВИНАГИ успявам да го направя по моя начин без да го преинсталирам. Има някои случаи в които не съм успял, но комповете просто бяха в критично състояние. Вируси, спайуер, Адуер, развалени драйвъри, червеи икаквито още гадории се сещаш.

Провери за обновления и следващото нещо е да почнеш на сляпо да изключваш зарадените програми, докато не спре да дава такава грешка, защото може някоя програма да прави нещо. Ако качиш снимка на стартираните приложения, мога да ти кажа кое е съмнително. Иначе това е съвсем нормално. В такъв случай се релогни - не рестартирай. При мен пък ми забива на папките със снимките - затова си използвам и Picasa. Успех!

Много благодаря на всички ... Пипнах тва-онва,викам че се оправи работата ... Само да питам още нещо : А знаете ли причина ,като си ровя из интернет и ненадейно да ми се затваря MSI7 (ся тва е малко ...хмм ... не ,много е оффтопик ,ама ако го сложа в темата "Проблеми с Internet Explorer" ,къфто е флоод там - 1 отговор на 100 въпроса ,никой няма да ми обърне внимание sad.gif ) Отварям си аз сайтове с "закачалките" и някой път само като цъкна някаде и ми се затваря MSI7. Много е досадно тва,особенно ако пък съм качвал някое клипче в някой сайт ,много гадно се получава ...

П.П. Моля администратори,модератори и всякви там ,да не ми местите поста ,че много ще втече работата :)

Темата съм я отварял веднъж,но безрезултатно - Проблем с Internet Explorer

Редактирано от pavka1 (преглед на промените)

Много благодаря на всички ... Пипнах тва-онва,викам че се оправи работата ... Само да питам още нещо : А знаете ли причина ,като си ровя из интернет и ненадейно да ми се затваря MSI7 (ся тва е малко ...хмм ... не ,много е оффтопик ,ама ако го сложа в темата "Проблеми с Internet Explorer" ,къфто е флоод там - 1 отговор на 100 въпроса ,никой няма да ми обърне внимание sad.gif ) Отварям си аз сайтове с "закачалките" и някой път само като цъкна някаде и ми се затваря MSI7. Много е досадно тва,особенно ако пък съм качвал някое клипче в някой сайт ,много гадно се получава ...

П.П. Моля администратори,модератори и всякви там ,да не ми местите поста ,че много ще втече работата ;)

Темата съм я отварял веднъж,но безрезултатно - Проблем с Internet Explorer

Като за начало провери за някакви грешки в Event log-а.

Всеки път се получава такъв тип грешка :

43884522ca400e5ca0fc950abea791499df503.png

Редактирано от pavka1 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Само дето при мен "Animate windows when minimizing and maximizing", "Fade or slide menus into view", "Fade of slide ToolTips into view" и "Fade out menu items after clicking" са си изключени, а грешката продължава да се появява ....

Btw : Този пост го писах два пъти, защото първия път пак ми даде тази грешка и ме изнесе на десктопа ... На този Майкрософт ни експлорера, ни операционната система, ни игрите им стават за нещо :rolleyes: А накрая и пари искат ohmy.gif

Редактирано от FearBG (преглед на промените)

Само дето при мен "Animate windows when minimizing and maximizing", "Fade or slide menus into view", "Fade of slide ToolTips into view" и "Fade out menu items after clicking" са си изключени, а грешката продължава да се появява ....

Btw : Този пост го писах два пъти, защото първия път пак ми даде тази грешка и ме изнесе на десктопа ... На този Майкрософт ни експлорера, ни операционната система, ни игрите им стават за нещо :) А накрая и пари искат ohmy.gif

Най-лесно е да обвиниш някой друг за проблемите си.

Никой не те кара насила да го използваш. Мини на нещо безплатно.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Най-лесно е да обвиниш някой друг за проблемите си.

Никой не те кара насила да го използваш. Мини на нещо безплатно.

Еми така е ... То се е видело, че IE е боза, за т'ва ще минавам на Firefox :P

Та въпроса е : Някой знае ли как се добавят всичките опций на IE като дадеш десен бутон някаде, в Firefox ?

Пример : Как да добавя "Сваляне на всички с FlashGet","Сваляне с FlashGet" и "Save Flash with Flash Catcher", като дам десен бутон на някой торент или където и да е, с Firefox ???

Предварително благодаря за всички отговори :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.