Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Карти за Nokia 6110 navigator?

Featured Replies

Купих си вчера този телефон. от германос ми казаха че мога да си сваля подробна карта на България от сайта на нокия. доста търсих но нищо не можах да намеря. В самия телефон има някаква карта на БГ, но са показани само магистралите, а от градовете единствено софия я има подробно. Може ли някой от вас да ми помогне и да ми каже от къде мога да си сваля хубава и подробна карта на цяла Бълагария?

Предварително благодаря!

• 2 седмици по-късно...

Здравей за съжаление не мога да ти помогна и аз самия имам намерение да си купя този телефон, но ме притеснява именно факта за недобрата карта заложена в самия телефон. До колкото знам има доста карти които ползват offroad манияците, но те са доста различни формати и незнам дали софтуера на телефона ги поддържа, а и дали може да се качи програма която би могла да свърши работа. Наистина ме интересува ти как си се справил с проблема! Надявам се да споделиш впечатленията и неволите си! Благодаря предварително

За този Route 66 няма други подробни карти освен за София. На 6110 не може да се ползва друг софтуер за GPS-a освен Route 66.

Редактирано от blacksmith (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

На мен също ми казаха, че мога да си намеря подробна карта за телефона и щяла да ми струва около 130 лева, но имало всичко много подробно.(Това ми го казаха в Хенди).

Аз телефона го купих, но наистина няма много подробности, само София е подробна.Кажете може ли от някъде да се изтегли тази карта, дори и 130 лева да е. sad.gif

• 1 месец по-късно...

Програмката се казва Nokia Maps и е напално безплатна, докато не поискате гласова навигация. :)

Тогава иска заплащане. Има дори и второстепенни пътища в българия и села, но детелините да речем не са отбелязани точно. Route66 си го получавате с телефона и има карти за българия, но не са подробни(няма дори малки градова, камо ли села и второстепенни пътища). Иначе пътищата и градовете, които са отбелязани направо спират дъха.

Страхотна точност.

biggrin.gif

Програмката се казва Nokia Maps и е напално безплатна, докато не поискате гласова навигация. :angry:

Тогава иска заплащане. Има дори и второстепенни пътища в българия и села, но детелините да речем не са отбелязани точно. Route66 си го получавате с телефона и има карти за българия, но не са подробни(няма дори малки градова, камо ли села и второстепенни пътища). Иначе пътищата и градовете, които са отбелязани направо спират дъха.

Страхотна точност.

biggrin.gif

Ето от тук може да я свалите.

• 3 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.