Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на ново Menu за Sony Ericsson K750i

Featured Replies

Ако някой знае къде да сложа файловете на ново menu за K750i ще му бъда много благодарен ? :)

Така ще трябва да чакаш всеки път, когато искаш да си смениш менюто. Можеш да сложиш пач, който променя местоположението на папката с менюто - мести я на картата. Така можеш да си сменяш менюто с който и да е файлов мениджър, като просто копираш новите файлове и рестартираш телефона.

И аз мисля да си сложа този пач, където место понеже и папката с менюто - на картата. Но в момента имам сложен пач който мести камера драйвера и дисплей драйвера в other/drv и сега като сложа този пач за менюто в майн файла, трябва ли да слагам и този пач за камерата и дисплея? ;)

Да. Ако искаш да запазиш старите "екстри", трябва да сложиш всички пачове, които и преди си слагал, като не забравиш и да създадеш новите папки, където е указано (както си направил с папката с драйверите).

И това от собствен опит ли го казваш? Защото аз ще кажа, че дрънкаш преразкази по форуми.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

nighty Здравей! Мисля да сложа едно от тези менюта, да смениме визията малко, но въпроса е не трябва ли да пипам и нещо по layout или само пача за местене за меню biggrin.gif

menu_backstret_rotatory2.gifw800-menu-clubpulse.gif

Ако си прочел всичко, сигурно знаеш, че преди да сложиш пача, трябва да създадеш папка на картата (в пача си пише точния път и име на папката). В нея ще запишеш всички файлове от менюто, което искаш да сложиш. Там е и файла, за който говориш. Просто целия архив с менюто, което си свалил, разархивирай във въпросната папка. После слагаш пача и флашваш. И имаш ново меню. Ако излизе съобщение Configuration error, значи липсва някой файл в тази папка. Не се шашкай. И аз се шашнах когато стана първата грешка с менюто :-) Просто сложи ново меню във въпросната папка и рестартирай телефона. Ако не стане, флашни с firmware, в който го няма пача за смяна на мястото на папката с менюто. Ако си направил всичко, както го пише, ще можеш да си сменяваш менютата с обикновено копиране и рестартиране на телефона. Аз си държах десетина менюта на картата и от време на време си ги сменявах без дори да вкл. телефона към комп. С Mini Commander (java приложение инсталирано на телефона; двупанелно, като Total Commander за компютрите) копирах желаното меню във гореспоменатата папка (имах пач за премахване на java рестрикциите и копирах без да ми задава излишни въпроси) и рестартирах телефона.

• Автор

При мен нещо пача не стана, защото трябва да сложиш firmware на W800. А като си ги сложих си прецаках софтуера на телефона и го носих в сервиз - струва 30 лв. и сега се чуда дали пак да рискувам.

И защо пък да трябва да си слагам firmware за W800??? Аз не съм си слагал никога. Мразя W серията :-)

• Автор

nighty къде точно да направя папка на картата и как да се казва тя ???

Отвори си пача за редактиране с Notepad например. В пача, който аз имам пише да се зъздаде папка с име menu в главната директория на картата.

И аз мислех да си сменя менюто, обаче нещо май в тоя форум информацията в повече ми дойде. В крайна сметка разбрах че съм със ЦИД49, при който не може да се влезе през фар мениджъра. Реших да пробвам с XS++ обаче мога само да качвам файлове, а не мога да си направя back up на старото меню и затова малко страх ме хвана (overwrite-вали се) sad.gif . Някой може ли да ми помогне?

Edit: Освен това ако сменя файловете на менюто трябва ли да флашвам нещо друго или ще си тръгне с новото меню?

Редактирано от moon4 (преглед на промените)

Добре за менюто а какво трябва да направя за да си сменя иконата на батерията с тази, не намирам пач за R1DB001, как става?

1181703201_battery_pack_k750_by_4imzuk.pngB9C97A.gif

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.