Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за качеството на Селинет в Борово

Featured Replies

Здравейте!

Търся мнения за качеството на доставчика Селинет в квартал Борово. Наскоро получих оферта от тях с добри цени и скорости и обмислям вариант да се включа пробно към тях.

В момента съм включен към Спектрум нет, но не съм особено доволен поради прекъсвания на нета (последното от които днес) и сравнително нестабилното качество на моменти.

Ще ви бъда благодарен за отзиви за качеството на Селинет в Борово или в други квартали.

Здравейте!

Търся мнения за качеството на доставчика Селинет в квартал Борово. Наскоро получих оферта от тях с добри цени и скорости и обмислям вариант да се включа пробно към тях.

В момента съм включен към Спектрум нет, но не съм особено доволен поради прекъсвания на нета (последното от които днес) и сравнително нестабилното качество на моменти.

Ще ви бъда благодарен за отзиви за качеството на Селинет в Борово или в други квартали.

Бях на bgcell преди... няма такъв ужас! Като капнат 2 капки вода и ги чаках 2-3 дни да дойдат да си оправят СКАПАНИЯ нет. Ако имат покритие при теб, най-добрият избор е reallan, аз съм от 2 месеца на тях и съм страшно доволен.

Здравейте!

Здрасти!

Тъй като търсиш мнение за Селинет, аз ще ти кажа моето - преди бяха добри, сега за нищо не стават. Мисля, че не съм прекалено краен, това си е самата истина. Живея в Лозенец и им бях абонат в продължение на две години и до началото на 2007 нямах почти никакви проблеми с тях. Но от известно време, кажи-речи половин година, връзката им се разпада много често, а след това много време им отнема да отстранят проблемите. Винаги казват, че имат много аварии, предимно заради бури и гръмотевици. Но след като преди седмица се включих към Online Direct, имах възможност да се уверя колко бързо действат новите ми доставчици и как Селинет си оправиха бъкиите чак след два дни. Иначе скоростите им са добри, но като не можеш да разчиташ на стабилна свързаност, за какъв дявол са ти добрите скорости?...

Така че моят съвет е да проучиш внимателно преди да се вържеш към Селинет. Може в Борово да се представят по-добре... Ако те познавах лично, нямаше за нищо на света да ти позволя да се вържеш към тях. Прекалено много ме е яд на тия отворковци.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.