Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся плеъри за SE K750i

Featured Replies

Търся плеари за Sony Ericsson K750i.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Аз знам само един който си заслужава - LyricShow. Проблема обаче е, че SE слагат рестрикции на java приложенията и ползването му се обезсмисля, защото постоянно ти задава въпроси дали може да чете от паметта :-) Изхода е слагане на пач за премахване на рестрикциите. Но това ще каже че трябва да се флашне телефона, т.е. потенциален риск да го скапеш.

• Автор
Аз знам само един който си заслужава - LyricShow. Проблема обаче е, че SE слагат рестрикции на java приложенията и ползването му се обезсмисля, защото постоянно ти задава въпроси дали може да чете от паметта :-) Изхода е слагане на пач за премахване на рестрикциите. Но това ще каже че трябва да се флашне телефона, т.е. потенциален риск да го скапеш.

Благодаря,за плеъра и съвета,които ми даде за пача.Всичко тръгна нормално!!!!!!!!

Редактирано от Dinko100 (преглед на промените)

http://www.seclub.ru/dn.php?d=5&gid=2056

Не знам на какъв телефон ще го ползваш, но ако имаш рестрикции за java приложенията, няма да можеш да го ползваш.

На К750i и няма рестрикции :ph34r:

Мерси

Сигурен ли си ? Аз имам к750i и случайно ме пита на всяка песен ,която отварям искам ли да продължа...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Сигурен ли си ? Аз имам к750i и случайно ме пита на всяка песен ,която отварям искам ли да продължа...

Сигурен съм, защото го пачнах и вече не ме пита laugh.gif

Сигурен съм, защото го пачнах и вече не ме пита laugh.gif

е така да :)

е така да :wors:

Лошото е, че плейъра ми забива. Тоест като се опитам да пусна някоя мп3ка чакам бая време докато почне да свири. Така че стигнах до извода: фабричното си е най-добро :) .

Хм... нямам спомен дали моя се бавеше... Сега съм с k550 и ми се иска да го пробвам, защото е много бърз. Особено javata. Сложили са някаква нова java машина и всичко лети. Лошото е че не намирам никакви пачове за k550. Даже не знам дали има и дали може да се флашва с XS++. Предполагам че може, защото намерих два firmware-a за него. Само дето нищо не намирам за флашването му :-) Освен че на CID51 (с какъвто е той) не може да се флашва файловата система.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.