Премини към съдържанието
K0ceTo

Интеграция на сайт с IPB

    Препоръчан отговор


    Някой да има някакви идей?Едва ли ще е толкова лесно както с phpBB ;(

    Разгледай кода на CMS-а "Subdreamer", там IPB се интегрира идеално...

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ех знаех си че трябва да го уча тоя английски в даскало, ама то учителите като са зли... :whist:

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Някой да има някакви идей?Едва ли ще е толкова лесно както с phpBB ;(

    Интеграция на IPB със сайт. Автор: human

    <?php

    $host="localhost";//хоста

    $db_user="root";//дб потребител

    $db_password=""; //дб парола

    $database="mysql"; //дб име

    mysql_connect($host,$db_user,$db_password);

    mysql_select_db($database);//свързваме се към бд

    $pyt="forum/"; //пътя до форума

    if (isset($_COOKIE["member_id"])) { //проверява дали има бисквитки

    if ($_COOKIE["member_id"] == 0) { //ако не е логнат даваме формата за вход

    echo "<table><form action='".$pyt."index.php?act=Login&CODE=01' method='post' name='LOGIN'>

    <tr><td>Потребител:</td><td> <input type='text' size='25' maxlength='64' name='UserName'></td></tr>

    <tr><td>Парола</td><td> <input type='password' size='25' name='PassWord'></td></tr>

    <tr><td>Запомни ме? <input class='checkbox' type='checkbox' name='CookieDate' value='1' checked='checked'></td></tr>

    <tr><td>Анонимно <input class='checkbox' type='checkbox' name='Privacy' value='1'></td></tr>

    <tr><td><input class='button' type='submit' name='submit' value='Влез'></td></tr>

    </form>

    <tr><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg'>Регистрация</a></td><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg&CODE=10'>Забравена парола</a></td></tr>";

    }

    else { //, но ако е логнат показваме инфо

    $query = mysql_query("SELECT name FROM ibf_members where id='$_COOKIE[member_id]'") or die(mysql_error());

    while($r = mysql_fetch_array($query)) //взимаме потребителя от БД

    {

    echo"<a href='".$pyt."index.php?showuser=".$_COOKIE[member_id]."'>$r[name]</a><br>

    <a href='".$pyt."index.php?act=UserCP&CODE=00'>Контрол панел</a>";

    }

    }

    }

    else {//ако няма бисквитки показваме формата за вход

    echo "<table><form action='".$pyt."index.php?act=Login&CODE=01' method='post' name='LOGIN'>

    <tr><td>Потребител:</td><td> <input type='text' size='25' maxlength='64' name='UserName'></td></tr>

    <tr><td>Парола</td><td> <input type='password' size='25' name='PassWord'></td></tr>

    <tr><td>Запомни ме? <input class='checkbox' type='checkbox' name='CookieDate' value='1' checked='checked'></td></tr>

    <tr><td>Анонимно <input class='checkbox' type='checkbox' name='Privacy' value='1'></td></tr>

    <tr><td><input class='button' type='submit' name='submit' value='Влез'></td></tr>

    </form>

    <tr><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg'>Регистрация</a></td><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg&CODE=10'>Забравена парола</a></td></tr>";

    }

    ?>


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.