Премини към съдържанието
K0ceTo

Интеграция на сайт с IPB

Препоръчан отговор


Някой да има някакви идей?Едва ли ще е толкова лесно както с phpBB ;(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Някой да има някакви идей?Едва ли ще е толкова лесно както с phpBB ;(

Разгледай кода на CMS-а "Subdreamer", там IPB се интегрира идеално...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ех знаех си че трябва да го уча тоя английски в даскало, ама то учителите като са зли... :whist:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Някой да има някакви идей?Едва ли ще е толкова лесно както с phpBB ;(

Интеграция на IPB със сайт. Автор: human

<?php

$host="localhost";//хоста

$db_user="root";//дб потребител

$db_password=""; //дб парола

$database="mysql"; //дб име

mysql_connect($host,$db_user,$db_password);

mysql_select_db($database);//свързваме се към бд

$pyt="forum/"; //пътя до форума

if (isset($_COOKIE["member_id"])) { //проверява дали има бисквитки

if ($_COOKIE["member_id"] == 0) { //ако не е логнат даваме формата за вход

echo "<table><form action='".$pyt."index.php?act=Login&CODE=01' method='post' name='LOGIN'>

<tr><td>Потребител:</td><td> <input type='text' size='25' maxlength='64' name='UserName'></td></tr>

<tr><td>Парола</td><td> <input type='password' size='25' name='PassWord'></td></tr>

<tr><td>Запомни ме? <input class='checkbox' type='checkbox' name='CookieDate' value='1' checked='checked'></td></tr>

<tr><td>Анонимно <input class='checkbox' type='checkbox' name='Privacy' value='1'></td></tr>

<tr><td><input class='button' type='submit' name='submit' value='Влез'></td></tr>

</form>

<tr><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg'>Регистрация</a></td><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg&CODE=10'>Забравена парола</a></td></tr>";

}

else { //, но ако е логнат показваме инфо

$query = mysql_query("SELECT name FROM ibf_members where id='$_COOKIE[member_id]'") or die(mysql_error());

while($r = mysql_fetch_array($query)) //взимаме потребителя от БД

{

echo"<a href='".$pyt."index.php?showuser=".$_COOKIE[member_id]."'>$r[name]</a><br>

<a href='".$pyt."index.php?act=UserCP&CODE=00'>Контрол панел</a>";

}

}

}

else {//ако няма бисквитки показваме формата за вход

echo "<table><form action='".$pyt."index.php?act=Login&CODE=01' method='post' name='LOGIN'>

<tr><td>Потребител:</td><td> <input type='text' size='25' maxlength='64' name='UserName'></td></tr>

<tr><td>Парола</td><td> <input type='password' size='25' name='PassWord'></td></tr>

<tr><td>Запомни ме? <input class='checkbox' type='checkbox' name='CookieDate' value='1' checked='checked'></td></tr>

<tr><td>Анонимно <input class='checkbox' type='checkbox' name='Privacy' value='1'></td></tr>

<tr><td><input class='button' type='submit' name='submit' value='Влез'></td></tr>

</form>

<tr><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg'>Регистрация</a></td><td><a href='".$pyt."index.php?act=Reg&CODE=10'>Забравена парола</a></td></tr>";

}

?>


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.