Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Футболът и бирата са винаги преди жената

Featured Replies

Въпросът, който мъжете най-много мразят, е "За какво мислиш?". Това твърди психологът Юън Кейси от университета в Атланта. Психолозите направили проучване сред 1500 мъже на различна възраст, като им дали примерна анкета с 50 въпроса, от които те трябвало да изберат десет. Джентълмените имали правото и да дописват питания, които ги дразнят, ако не са попаднали в общия списък. Повечето от тях обаче не се възползвали от това си право, което показва, че явно дамите отправят стандартни питания, независимо кой е до тях.

Феминистки тутакси атакуваха сайта, в който бе публикувано изследването. Те заявиха, че основната причина мъжете да мразят подобен въпрос е, че не могат да дадат свестен отговор. "Мъжете просто не мислят и затова всеки опит да формулират по някакъв начин състоянието, в което са изпаднали, ги вади от релсите", твърди Фиона Фиън, лидер на една от най-сериозните женски организации в Джорджия. Според нея силният пол можел да дефинира на глас едва три потребности - футбол, бира и жени, точно в тази последователност.

Второто питане, което мразят мачовците, е "Напълняла ли съм?". Всички мъже са категорични, че ненавиждат ситуацията, когато трябва да казват: "Не, миличко", въпреки че дамата до тях очевидно се нуждае от спешна диета. "Ако жената не е наддала на килограми, а въпреки всичко упорито пита дали е качила нещичко отгоре, значи е вманиачена, а това дразни. Ако пък е напълняла, се налага по десет пъти на ден да си кривиш душата, за да й вдъхнеш самочувствие, колко е слаба", споделяли запитаните участници в анкетата. Нито един от мъжете не отрекъл, че някога му е задаван подобен въпрос.

На трето място в класацията Юън Кейси подрежда въпроса "Обичаш ли ме?" с всичките му вариации. Някъде там е и "Сърдиш ли ми се?", изречен след абсолютно безобидна ситуация. "Очевидно силният пол мрази от него да се изискват доказателства за любов във всяка една ситуация. Особено когато се занимава с нещо съвсем друго - например гледа футбол", казва Юън. "Дамите обаче рядко преценяват кога е подходящият момент да търсят подобни доказателства и често се стига до конфузни ситуации, които отблъскват мъжете", допълва той.

Четвъртата точка в мъжкия списък държи питането "Докога ще си хвърляш чорапите на пода?" (има и варианти, свързани с калните следи от обувките, хвърлянето на мръсното бельо извън коша за пране и забравянето да затвориш пастата за зъби). Силният пол очевидно мрази да му търсят сметка за подобни дреболии. Този досаден женски навик обаче рядко води до сериозни семейни катаклизми, признава Юън Кейси. Той си остава в сферата на скучните битовизми, с които мъжете философски са се примирили.

Сред останалите питания фигурират въпроси като "И тази вечер ли няма да излезем?", както и "Искаш ли да обикаляме магазините?". Въпреки че шопингът излиза все по на мода, мнозина от мъжете се стресират от дамската представа за магазинен маратон. Затова, ако наистина сте решили да обхождате всички магазини, по-добре си вземете приятелка или дори кучето.

Източник: в-к "Стандарт"

:kiss2:Лично аз предпочитам жените пред някаква си бира и футбол,без жени немога да дишам cool.gif

Защо трябва за избираме, като можем да имаме всичко cool.gif

И за жени и за бира и за футбол има запазено място в сърцето ми...номерът е в правилното балансиране между тях.

Поздрави :wors:

"Фен на Левски отива на футболен мач и жена му го спира на вратата:

-Кой обичаш повече мен или футбола? - пита тя.

След кратък размисъл футболния запалянко отвръща:

-Ами като се замисля аз и ЦСКА обичам повече от теб"*

*Отборите са избрани произволно, без да намекват или обиждат привърженици на сътветните тимове

Редактирано от kayovas (преглед на промените)

• Автор
А не допускате ли комбинация от трите? Има и жени, които обичат футбол с биричка  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Та какъв казваш беше телефона ти? cool.gif

Та какъв казваш беше телефона ти? cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

:eek: наистина ли не познаваш такива жени?

Повярвай ми - има ги!

• Автор
:eek:  наистина ли не познаваш такива жени?

Повярвай ми - има ги!

<{POST_SNAPBACK}>

Познавам... просто винаги е приятно да се запознаеш с още една!

:kiss2:Лично аз предпочитам жените пред някаква си бира и футбол,без жени немога да дишам  cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Батка и аз не мога :) да дишам :);) Не знам... как може да се предпочете една бира и футбол пред едно хубаво и нежно същество каквото е жената... направо се чудя :)

Поживейте 20 години с такова същество и пак ще си говорим.... :)

Навремето имаше същото такова проучване и резултатите бяха същите - мнозинството от мъжете предпочитат да гледат футболен мач пред това да правят секс с приятелката си.

Още тогава се замислих каква ли е причината. Дискутирах с много хора и накрая стигнахме до извода, че мъжа смята, че може да прави секс с жената когато си поиска, а любимия му отбор ще играе само веднъж дадена среща.

Според мен за тези резултати са "виновни" както мъжете, така и жените, въпроса е да се намери компромисния вариант и всичко да става с разбирателство.

Още тогава се замислих каква ли е причината. Дискутирах с много хора и накрая стигнахме до извода, че мъжа смята, че може да прави секс с жената когато си поиска, а любимия му отбор ще играе само веднъж дадена среща.

Като се махнат дните когато е неразположена, когато я боли глава, корем, има мигрена, когато е кисела, сърдита, или просто и се спи...ами тя работата стана по-рядко и от дерби cool.gif

Като се махнат дните когато е неразположена, когато я боли глава, корем, има мигрена, когато е кисела, сърдита, или просто и се спи...ами тя работата стана по-рядко и от дерби cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

ХахХхахХхахХхХАХхХАХхАХАХАХХАхахаха това е много правилно твърдение!!!(Нищо,че съм момиче,но го признавам :angry: )

Когато има футбол, при мен няма проблем ... не гледам ритнитопковците. ohmy.gif

НО има ли Formula-1 между мен и телевизора може да има само БИРА. :yanim:

Надявам се нежната ми половинка да не прочете това, че лошо ми се пише. ;)

• Автор
а аз бих добавила и колите  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Айде айде... стига си мислете, че сте толкова назад.

Вие сте първи, макар може би на моменти да не можем да го покажем! ;)

• 3 седмици по-късно...

Вярно има жени, които мразят футбола (и Формула1) и бирата. Но има и такива, които си умират (само метафора) за тях. Аз не съм голяма почитателка на бирата, но когато започне интересен мач или Гран При нищо не може да ме откъсне от телевизора. Миналото лято (когато още не бяха кодирали състезанията) цялото семейство седяхме пред телевизора с по чаша джин. Семейството включва точно три жени. А на финала на КЕШ също бяха големи емоции. Така че отдавна не вярвам на човек, който каже, че жените не разбират от футбол или коли. ;)

Така че отдавна не вярвам на човек, който каже, че жените не разбират от футбол или коли. :sobbing:

<{POST_SNAPBACK}>

много силно изказване. и двете страни ги има.относително е.неможе да се каже нито,че всички жени мразят футбола и бирата нито ,че ги "обожават" . а относно това аз лично познавам много маже ,които не гледат футбол [за бирата не laugh.gif ест. ]

Така е, но когато мъж каже, че жените не разбират от футбол и коли той има впредвид всички жени. Докато при мъжете е по-различно. Там преобладаващата част разбира от тези нещаи не е толкова чудно да срещнеш изключение. cool.gif

• Автор
Така е, но когато мъж каже, че жените не разбират от футбол и коли той има впредвид всички жени. Докато при мъжете е по-различно. Там преобладаващата част разбира от тези нещаи не е толкова чудно да срещнеш изключение. cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

че вие не знаете ли, че българина от всичко разбира... :nono:

Има примерни за разбирачи и неразбирачи от 2-та пола...

общо взето всякакви генерализации винаги са грешни

Има примерни за разбирачи и неразбирачи от 2-та пола...

<{POST_SNAPBACK}>

Да, ама колко вицове си чувал за това как жената се измъква от мъжа си когато иска да гледа мач? :nono:

Да, ама колко вицове си чувал за това как жената се измъква от мъжа си когато иска да гледа мач? :)

<{POST_SNAPBACK}>

че като има вицове за блондинки данеби всичките да са тъпи? :nono:

че като има вицове за блондинки данеби всичките да са тъпи?  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Не, аз съм чувала и вицове за умни блондинки, макар и не много. Просто се опитах да илюстрирам преобладаващото мнение по въпроса с футбола и жената. Съжалавям, ако съм обидила някого. ;)

Темата не съм я сложила аз. Просто реших да изкажа скромното си мнение по нея. :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.