Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да сложа меню в сайт

Featured Replies

Значи имам сайт но не знам как да му сложа Меню ! Та ако някой може да ми обясни как става тази работа да ми отговори ПЛС !

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Какъв сайт, какво меню?Дай сайта да го видим и обясни какво меню искаш.

• Автор

трябва ми обикновенно меню но не знам как да го сложаменю където например пише За нас , Контакти , игри и т.н

З зависимост какво меню искаш.

Цветно , бело , черно или само някакъв текст???

Значи имам сайт но не знам как да му сложа Меню ! Та ако някой може да ми обясни как става тази работа да ми отговори ПЛС !

Избирай си : http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/

• Автор

така до тук добре сложих го в сайта си но не знам как да го наглася да влиза в разделите нямам си ина представа как се прави това

така до тук добре сложих го в сайта си но не знам как да го наглася да влиза в разделите нямам си ина представа как се прави това

Като си нямаш представа кое как се прави, вземи та почети...

Например тук...

После, ако изпитваш затруднения, слагай постове...

При положение, че не можеш да зададеш няколко хипервръзки, какъв сайт правиш тогава???...

Разгледай кода тук, дано ти помогне...

• Автор
Като си нямаш представа кое как се прави, вземи та почети...Например тук...После, ако изпитваш затруднения, слагай постове...При положение, че не можеш да зададеш няколко хипервръзки, какъв сайт правиш тогава???...Разгледай кода тук, дано ти помогне...
някой сайт на БГ няма ли ???и ако някой знае как се прявят тея Хиепр връзки да пише ПЛС !

Имаш няколко html страници нали?Това трябва да го знаем, затова поисках да ми дадеш линк към сайта.

За да направиш хипервръзка (линк) в една страница, така че да води към друга тряба да сложиш кода <a href="stranica.html">име</a> като stranica.html ти е страницата към която искаш да води линка, а име е това което искаш да пише, може да сложиш и картинка.

• Автор
Имаш няколко html страници нали?Това трябва да го знаем, затова поисках да ми дадеш линк към сайта.

За да направиш хипервръзка (линк) в една страница, така че да води към друга тряба да сложиш кода <a href="stranica.html">име</a> като stranica.html ти е страницата към която искаш да води линка, а име е това което искаш да пише, може да сложиш и картинка.

значи нямам няколко ХТМЛ страници . Имам само една Index.html а сайта ми е www.evill-sites.hit.bg . Малко съм го поос*ал ама това може да се оправи . Значи Трябва да направя друг ХТМЛ документ и да го кача в Хит.бг и после да оправя връзките ?

Редактирано от Swords (преглед на промените)

значи нямам няколко ХТМЛ страници . Имам само една Index.html а сайта ми е www.evill-sites.hit.bg . Малко съм го поос*ал ама това може да се оправи . Значи Трябва да направя друг ХТМЛ документ и да го кача в Хит.бг и после да оправя връзките ?

Не е казано, че линковете трябва да сочат към твои страници. Може да водят до други сайтове.

• Автор
Не е казано, че линковете трябва да сочат към твои страници. Може да водят до други сайтове.

да де но нали сайта е мой трябва да са мои страници . сегашните менюта дето съм сложил са свързани с сайтовте от които ги взех и сега мога да редактирам да си направя няколко нови мои страници да ги кача и да ги свържа и трябва да стане ??? Ако не се лажа ! Така ли е ?

да де но нали сайта е мой трябва да са мои страници . сегашните менюта дето съм сложил са свързани с сайтовте от които ги взех и сега мога да редактирам да си направя няколко нови мои страници да ги кача и да ги свържа и трябва да стане ??? Ако не се лажа ! Така ли е ?

Така е. Щом искаш да сочат към твои страници, трябва да ги създадеш.

• Автор
Така е. Щом искаш да сочат към твои страници, трябва да ги създадеш.

Ами след като ги създадам и като ги кача в хит.бг . като пиша връзките какъв линк трябва да напиша ?

Ами след като ги създадам и като ги кача в хит.бг . като пиша връзките какъв линк трябва да напиша ?

Ако новата страница се нарича например new1.html и се намира в поддиректория subdir1 на главната, тогава линка към нея може да бъде :

<a href="/subdir1/new1.html">Нова страница</a>

• Автор
Ако новата страница се нарича например new1.html и се намира в поддиректория subdir1 на главната, тогава линка към нея може да бъде :

?? Но нали ас сам качил фаила индекс.хтмл в индекс/индекс.хтмл и новата страница ще кача в индек нали така ? после да напиша това което ти ми даде ?

• Автор

Нали аз съм качил Индекс.хтмл в папка ИНДЕКС и линка е Индекс/индекс.хтмл а като кача новата страница в папката индекс не трябва ли линка да е Индекс/Нова страница.хтмл

Нали аз съм качил Индекс.хтмл в папка ИНДЕКС и линка е Индекс/индекс.хтмл а като кача новата страница в папката индекс не трябва ли линка да е Индекс/Нова страница.хтмл

Ти виждаш ли някаква разлика с това което съм написал, защото аз не виждам ? Ами помисли малко сам де !

• Автор
Ти виждаш ли някаква разлика с това което съм написал, защото аз не виждам ? Ами помисли малко сам де !

СТАНА МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ cecov TNX TNX много ! :angry:;):wors:

• Автор

Искам да попитам още един въпрос как се качва Флаш меню ????

:gift::offtopic_s: :offtopic_s:

Побърквам се, бе!!! Стига сте пускали толкова тъпи постове. Как да си направя меню ... ?! Още малко някой ще пита как да си избърше г*за. Така само пре*баваме форума. Няма ли модератори? Заглавието на тази секция е ПРОГРАМИРАНЕ И WEB DESIGN и 99% от постовете са от типа: "Търся готов сайт за запознанства, Кажете хубав форум, Искам някой да ми направи сайт, Искам самолет". Това да си намериш готов CMS НЕ Е ПРОГРАМИРАНЕ. Питайте смислени въпроси за функции, пробвайте се да напишете нещо и после питайте конкретно за проблема, а не "Как да си направя регистрация". Преди влизах тук с удоволствие, а сега само безсмислени постове!!! Вижте какво става в www.bgdev.org - точните и смислените въпроси са 99%, а не тъпите въпроси, както започва да се получава тук. Така губим "ценните" хора на форума и най-накрая ще се напълни със смотаняци, които пускат теми като тази...

:offtopic_s: :offtopic_s: :offtopic_s:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.