Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се сложи парола на Sony Ericson W810 ?

Featured Replies

Мога ли да сложа парола за СМС-ите че гаджето е много любопитно и само ми човъркаше стария телефон...

Днеска си купих W810 и бих казал че телефона е супер.. мноо е як... само моля за отговорче.. че нещо не видях такава опция... :indian:

Мога ли да сложа парола за СМС-ите че гаджето е много любопитно и само ми човъркаше стария телефон...

Днеска си купих W810 и бих казал че телефона е супер.. мноо е як... само моля за отговорче.. че нещо не видях такава опция... :indian:

Знам че има пач за к750 но за твоя не сам проверявал и в общи линии рискуваш да си прецакаш компа

• Автор
Знам че има пач за к750 но за твоя не сам проверявал и в общи линии рискуваш да си прецакаш компа

Имаш ли линк към този пач?

А би ли проверил за моя? И къде всъщност ги проверяваш тези работи? :indian:

• Автор
Има пач, който слага парола за разблокиране на клавиатурата. Но тогава гаджето ти ще стане още по-подозрително :-)
Само да те питам този пач как се инсталира? Питам те щото телефончето е от днеска и още не съм го разучил... много ти благодаря за линка иначе :)

EDIT:

Сега пробвах по обикновенния начин - качих го на тела и през тела се опитах да го отворя... е не стана така... с програма ли се качва? Ако може малко хелп

Редактирано от criminall (преглед на промените)

Абе я е вкарай в пътя тая ,бе. Как така ще ти човърка телефона - това да не е мандра. Контрол малко си требе ;)

А по въпроса - няма опция за директно заключване на папки. Можеш наистина да му сложиш общ код, но всеки път, като изгасне екрана, трябва пак да я въвеждаш.

• Автор
Можеш наистина да му сложиш общ код, но всеки път, като изгасне екрана, трябва пак да я въвеждаш.

Добре ве.. тва не е проблем... ти само ми кажи как да го иснтална тоя пач cool.gif

ПС Жената верно има нужда от стягане! :shake_puter:

пачове има в датата но се слага с програма и е работа за човек който разбира какво прави. пробвай на interesnobg.com там ще намериш много полезни неща. Аз си флашнах телефона от k610im на k610i само по инструкции от сайта имай предвид, че може да ти отпадне гаранцията на телефона ако си играеш с него. Но има много хубави работи които изкушават да се пробваш, пачове от по-хубаво меню без операторско лого до драйвери за камера, звук, и много други.

За да сложиш пача, трябва да си флашнеш телефона. Предполагам, че не си го правил никога, така че не го и прави.

Има такова приложение за заключване на SMS-те но то е за симбиан телефоните а твоя не знам дали има OS но ако има ЕТО я програмата :)

Няма ОС, така че...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Има пач, който слага парола за разблокиране на клавиатурата. Но тогава гаджето ти ще стане още по-подозрително :-)

Хмм.. инсталирах този пач, обаче не ми иска никаква парола... :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.