Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Medal of Honor - Airborne

Featured Replies

Здравейте , мисля вече сте забелязали че от 2 дена играта е излязла в арената . Ако има хора които са я подкарали и могат да ми помогнат благодаря предварително

Имам проблем с инсталацията.Първо не съм ламер който незнае как се инсталират игри , опитах какво ли не и не става.Инсталацията се прекратява изведнъж след като вкарам CD-Key давам NEXT , пита ме за език посочвам English след което почва AutoRun-a стига до някаде и се връща . Това ми е проблема ако някой може да ми помогне предварително благодаря.

Опитах какво ли не , с демон тулс 4.08 съм , пробвах и с алкохола същата работа , направих хаш проверка с биткомета пак същата работа , изтеглих играта от друго място и отново не става . Дадох Exploer на Демон Тулс-а пробвах през SETUP , AUTORUN , EA Autorun и пак същата тъжна картинка , проблема не вярвам да е в пц-то ми покривам всички изисквания , имам и достатъчно свободно място на хард диска ако това може да се счита за някакъв проблем , вече незнам какво да правя , играта е супер а немога да и се израдвам , дано някой ми помогне !!!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор
Направи Hash Check на имейдж-а в Биткомет и пробвай с Даемон Тулс 4.10... :speak:

Хаш му направих и не стана , драпнах я от FTP-то ми , отново същата работа . Изтеглих демон тулс 4.10 самоче немога да се оправя с инсталацията му , понеже е trial version и ми прави проблеми ако някой има сностен demon tools 4.10 да ми даде линк . Благодаря предварително

П.С Не е от системните изисквания ( покривам ги ) AMD Sempron 3100+ , 1 GB Kingstone , Radeon x1600XT 256 DDR3 , 120 GB Hitachi 8 MB cash

Хаш му направих и не стана , драпнах я от FTP-то ми , отново същата работа . Изтеглих демон тулс 4.10 самоче немога да се оправя с инсталацията му , понеже е trial version и ми прави проблеми ако някой има сностен demon tools 4.10 да ми даде линк . Благодаря предварително

П.С Не е от системните изисквания ( покривам ги ) AMD Sempron 3100+ , 1 GB Kingstone , Radeon x1600XT 256 DDR3 , 120 GB Hitachi 8 MB cash

Тук в дясно има копче Download... :speak:

По-късо ще дръпна играта и ще кажа как съм я подкарал и дали е имало проблеми при подкарването (а дали ще ми тръгне на щайгата, ще видим) biggrin.gif .Относно DAEMON Tools не знам за какъв trail говориш, програмката си е free.Ето ти линк за DAEMON Tools 4.10.Нямал съм проблеми с тази версия.

П.С. Докато съм писал някой ме е изпреварил. biggrin.gif

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

• Автор

Вече главоболие имам от тая игра . Оправих се с демон тулса пак моунтнах , отново същия проблем , незнам какъв е скапания проблем , ама се изнервих вече.

• Автор

Верно си бях изключил Firewall-a включих го и пак същата работа. Най - накрая ще си преинсталирам XP-то и тогава ако не стане се отказвам да правя какво и да е било повече за да подкарам тая бозица , мерси за помоща ви . :help:

Верно си бях изключил Firewall-a включих го и пак същата работа. Най - накрая ще си преинсталирам XP-то и тогава ако не стане се отказвам да правя какво и да е било повече за да подкарам тая бозица , мерси за помоща ви . :sobbing:

И аз реших да я пробвам дали ще тръгне тоест инсталира, няма никакъв проблем поне при мен..

Сигурен ли си че мястото на HDD е достатъчно за инсталацията..

• Автор

Да абсолютно имам над 20 ГБ свободно място . Аз си мисля , че проблема може да е в windows-а понеже е с изтекъл срок на годност . Според вас възможно ли е това да е проблемът ?

Да абсолютно имам над 20 ГБ свободно място . Аз си мисля , че проблема може да е в windows-а понеже е с изтекъл срок на годност . Според вас възможно ли е това да е проблемът ?

Как така изтекъл срок на годност :beer: .. Имаш предвид скапал са е самият Windows или нещо такова ли.. има вероятност да е и от Windows-a, защото преди да започне инсталацията на самата игра, прави някакви си натстоики на самият Windows.

Аз я инсталирах на Windows Vista Ulimate.

Да питам които са я играли - пробвах демото и мишката ми лагва с около 0,5 сек. Компът ми е достатъчно як, пробвах и на ниски настойки - не става.

ИДЕИ?

ToYourAss, при мен инсталацията мина без никакъв проблем.Инсталирах я по стандартния начин нищо повече не съм правил.Даже я поразцъках малко, въпреки че машината ми е по-слабичка от твоята, но се ядва.Ако е от значение WIN XP/SP 2.

• Автор

Не се изразих правилно за windows-a ми . Пиратски е и в един момент преди 3-4 месеца ми изкочи прозорче което ме кара да плащам по интернет за сериен номер . Демек от Microsoft са ме усетили , че съм с фалшив временен CD-Key . Иначе си е SP2 . Скоро време ще го преинсталирам и без това му е крайно време , ако и тогава ми направи същия номер , ще се откажа от тази игра с държавен вестник ;)

Не се изразих правилно за windows-a ми . Пиратски е и в един момент преди 3-4 месеца ми изкочи прозорче което ме кара да плащам по интернет за сериен номер . Демек от Microsoft са ме усетили , че съм с фалшив временен CD-Key . Иначе си е SP2 . Скоро време ще го преинсталирам и без това му е крайно време , ако и тогава ми направи същия номер , ще се откажа от тази игра с държавен вестник :lock:

За това си има лекарство, но тука е забранено даването на линкове към подобен род неща..

Но може да пробваш да потърсиш в някой от торент тракерите.. погледни си ЛС..

Да питам които са я играли - пробвах демото и мишката ми лагва с около 0,5 сек. Компът ми е достатъчно як, пробвах и на ниски настойки - не става.

ИДЕИ?

На мен компа ми също покрива всички изсквания но играта ми се влачи като народна песен.Веднага след инсталацията ми излезе прозорец с настроики и зададох висока резолюция може да е от това но кафтито е че сега в менюто на играта не мога да открия тези настройка за да ги намаля.Можеш ли да ми кажеш как точно си пробвал по ниски настройки?Благодаря предварително.

На мен компа ми също покрива всички изсквания но играта ми се влачи като народна песен.Веднага след инсталацията ми излезе прозорец с настроики и зададох висока резолюция може да е от това но кафтито е че сега в менюто на играта не мога да открия тези настройка за да ги намаля.Можеш ли да ми кажеш как точно си пробвал по ниски настройки?Благодаря предварително.

Ами той и моя ги покрива изискванията но нещо си бози самата игра май... нищо особено не е.

При мен всичко си се инсталира нормaлно.Копирах си крака и тръгна.

Пробвай да маунтнеш имиджа вместо с даемон туулс,а а с Alcohol 120.

• Автор

За тези които имат проблеми с откриването на мястото от където да си направят настройките . Трябва да влезете в папката където се инсталирали играта и там да търсите някое от EXE-тата почнете ги подред , най- много да са 4-5 такива , едно от тях , ще ви зареди картинката която ви е заредила веднага след като сте инсталирали играта и от там ще промените настройките . Успех

А сега това ли се води най добрата игра за WW2?

Да, твърдо една от най-добрите :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.