Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows-а...

Featured Replies

Операционната ми система е WindowsXP Professional SP2(Integrated). Пускам PC-то, зарежда Windows-а и трябва да стигне до Log-On прозореца тогава монитора угасва(по същия начин, по който се спира от

Properties(Desktop)->ScreenSavers->Power и от там). И да бутам мишки, копчета на клавиатура не зацепва. sad.gif Трябва да рестартирам, но и тогава не зарежда. Под Safe Mode(в момента съм под него) си тръгва. Вирус? Nod32, Trojan Remover, XoftSpy пусках, но нищо не откриха. Гледах какво зарежда при стартиране на Windows(а то стига до Log-On прозореца и изгасва), така че мисля, че не е от там. Иначе ми зарежда Ctfmon.exe, IDMan, NvCplDaemon, Nwiz, NvMediaCenter, SunJavaUpdateSched, Nod32kui, D_v_t(това е пача на DVT за Nod-а, разгледах го няма "лоши" работи), NeroFilterCheck, IKeyWorks(драйвъри за клавиатурата), Trojan Scanner, Kaspersky Anti-Hacker. Монитора е MAG 996PF 19".

П.П. Моля без мнения преинсталиране, формат и т.н. :hush:

EDiT: Е сега пък влязох, бутнах малко видео картата, извадих и сложих кабела на монитора, но дали е от това... :]

Редактирано от steliyan (преглед на промените)

Не ти поддържа резолюцията/опресняването!

Ако не можеш да ги подмениш или си сигурен, че са наред - смени видео драйверите...

stelian,доста си се потрудил,но като че ли в грешна посока.Според мен проблема е хардуеарен,и то по-скоро кабелен.Бих почистил видео картата,както и слота на дъното,...картата трябва добре да влезе в него.Също така,провери дали и работи вентилатора (ако има такъв).Много често,такива дреболии водят до големи главоболия.

никога не пипай в комютъра,докато е включен в тока!

Редактирано от chichomitko (преглед на промените)

Я провери дали като си по сафе моде и върви, данеби да си сложил по-стари драйвери на видео картата. Понякога го има този проблем с драйвъри по-стари от версията от оригиналния диск и тъй като те непотдържат по-новата карта да немогат да оправят резолюцията. :bye:

Я провери дали като си по сафе моде и върви, данеби да си сложил по-стари драйвери на видео картата. Понякога го има този проблем с драйвъри по-стари от версията от оригиналния диск и тъй като те непотдържат по-новата карта да немогат да оправят резолюцията. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз до-колкото разбрах,до сега всичко е работило нормално...или си сменял видео карта?

Редактирано от chichomitko (преглед на промените)

• Автор

nVidia GeForce 5200 128mb и ползвам 61.76, защото със новите работи по-зле. Под Safe Mode работи защо да почиствам?

EDiT: Не съм сменял от доста време видео карта. По-късно ще опитам с други драйвъри на видеото дано се пооправи...

EDiT2: Сега видях това, след 61.77 са с поддръжка на WindowsXP SP2, а аз съм с 61.76...

Редактирано от steliyan (преглед на промените)

Q-tech изказа най-правилното мнение според дадените обяснения за проблема. Пусни си един Save mode и там намали разделителната честота и рестартирай. Да видим какво ще стане...

За драйверите - най-добре използвай Roll Back Driver

Един въпрос. Този номер ссъс монитора след като си преинсталира Win-a ли е станал или просто един ден е почнал да прави номерца? :)

• Автор

И преди го е правил, например като го направя да се спре след 1 час ако не се бута мишката/клавиатура и на сутринта и да бутам мишката не зацепва. Рестартирам е се оправя. Сега ще покарам с последните драйвъри на видеото пък ще видим.

Мерси на всички!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.