Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли малко помощ за GeForce4 MX 440 AGP8X ?

Featured Replies

Здравейте laugh.gif От скоро преглеждам форумите на Калдата.. и доста ми харесаха :) Дойде момента и аз да ви попитам нещичко. Значи имам проблем със мойта видео карта! Проблеми ми е следния... ммм как да го кажа =) Значи когато пусна игра (примерно Counter Strike) немога да я играя на режим "OpenGL" а само на "3d" - което качеството не е много добро! При другите игри го има същия проблем, само че там е малко по-различно! Игрите се "бъгват" виждат се отделни картинки /това се повтаря няколко пъти 10/15/20/ след което монитора се off-ва сам :clap: Проблема предполагам че е при драйверите! Прегледах из nvidia.com ...изтеглих всичко което беше за GeForce 4, но без ефект! Ако някой има подобен проблем, или знаете решението - нека пише ;)

Поздрави, Митко =)

На пръв поглед ми се струва, че ти липсват библиотеките на OpenGL. От кога ти е операционната система, каква е, имал ли си вируси?

A последните драйвъри за твоята видеокарта са: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html

• Автор

Ми ... системата ми е =)

2.53Ghz Celeron

512Mb DDR

ASRock 775i65pe

Вируси съм имал, но и бързо премахвал :clap: Не вярвам да е от вируси, защото през 2 месеца си правя формат! А отначало като купих видеото (предиии година/година и половина) ги нямаше тези проблеми, но послед след поредния формат.. Нещо му стана sad.gif Сега ще погледна тези драйвери които ми каза =)

Каква операционна система ползваш? Тези драйвъри са за WindowsXP.

Преди да ги инсталираш, препоръчително е да се деинсталират старите, да се почистят регистрите и да се рестартира системата!

А за вирусите питах, защото някой от антивирусните пакети имат навика ако не могат да зачистят даден вирус, да изтриват файла носител, и може да са изтрити важни библиотеки на OpenGL!

• Автор

Аххх.. Извинете ме, все още спа :clap: ОС ми е XP! Пробвах тези драйвери които ми каза... пробвах и една игрица - пак на камък... sad.gif

• 4 седмици по-късно...
Някакви други идеи!? Че все още немога да си разреша проблема sad.gif

Дай 100 лева за нова видео карта. Това все пак е MX 440 - това не е видео карта за мен. С GeForse 3 ще имаш по-малко проблеми. Eто ти два варианта за смяна:

RADEON 9550 256MB PowerColor AGP8x, TV Out

GF FX6200, 256MB Chaintech SA62AT2 AGP8x, TV Out

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.