Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с темите в Windows XP!

Featured Replies

Моля помагайте, защото направо откачам!

Значи, свалих си няколко теми за XP, но щом реших да си сменя темата от менюто Properties, след като се натисне дясно копче в/у десктопа ми изписа Please wait и веднага след това ми се яви прозорец с бутони Don`t send и Send Error. След това аз му кликнах на Don`t send и ми се промени на класик меню и визуални ефекти. С една дума като Windows 98. Лошото е че немога да си променя темата на XP-то(синьо). От тогава се едно и също ми се показва.

Ако това ще помогне файлът на който ми показва ERROR се казва rundll32.exe Надявам се да има начин да се оправи!

Благодаря предварително!!!!!!!!

• Автор
Свали си Style XP, с него ще можеш да си качваш теми без да има проблеми.

Благодаря, но пак ми исписа същото, но този път проблема ми пише, че е в програмата! sad.gif

Благодаря, но пак ми исписа същото, но този път проблема ми пише, че е в програмата! sad.gif

Хм StyleXP попринцип е боклук ако искаш пиши ми на ЛС ще ти пратя тема за която не е нужно да я активираш през Менюто Properties на десктопа да видим какво ще се получи ;)

Оказа се, че и аз имам проблем с темите...

Откакто си преинсталирах Уиндоуса като се опитам да пусна някоя тема не става нищо, само ми изкарва Свойствата на десктопа. Пробвах

и с други теми, но и те не работят

untitled-1.jpg

Трябва първо да използвате това:UXTheme-MultiPatcher

Мерси! Най-странното е, че не си спомням да преди ми е искало такова нещо, а пък темите си работеха. Сега ще пробвам дали ще стане.

• Автор

Благодаря ти, Max_Payne за UXTheme-MultiPatcher, помогна! Бех издивел 6 месеца с класик меню!

Благодаря на всички, които писаха в тази тема! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Благодаря ти, Max_Payne за UXTheme-MultiPatcher, помогна! Бех издивел 6 месеца с класик меню!

Благодаря на всички, които писаха в тази тема! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Няма защо, предложението за UXTheme-MultiPatcher беше на algrab.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.