Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при разпознаване на MP3 - Diva Fx-55

Featured Replies

Добър Ден вчера си купих Diva FX-55 (Поддържани формати: MP3 AMV, MP3, WMA, WAV, JPEG, TXT,дисплей: TFT 1.8”,Li-Ion -450mAh, Размери – 75 х 41 х 14 мм, Тегло: 35 гр ),инсталирах диска които вървеще с плеара,но Pc-то ми неможе да засече плеара,иначе трагва да се зарежда и сичко друго ако някои може да ми помогне ще ви бъда много благодарен

Редактирано от pit
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. 2.3 Неясно заглавие (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! И аз си купих същия плейър и имам проблем. Не мога изобщо да го включа. Ако сте се справили моля помогнете и на мен!

• 8 месеца по-късно...

Mod. Edit:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

И аз го имам от бая време същия плеър, но не съм имал никакви проблеми с него. Който иска да ми пише скайпа си на ЛС за да пратя драйвери.

Edit: Компа си разпознава винаги сам плеъра, без да се налага да инсталирам драйвери. От дискчето ползвам само софтуера за конвертиране.

Редактирано от electroline (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
Добър Ден вчера си купих Diva FX-55 (Поддържани формати: MP3 AMV, MP3, WMA, WAV, JPEG, TXT,дисплей: TFT 1.8”,Li-Ion -450mAh, Размери – 75 х 41 х 14 мм, Тегло: 35 гр ),инсталирах диска които вървеще с плеара,но Pc-то ми неможе да засече плеара,иначе трагва да се зарежда и сичко друго ако някои може да ми помогне ще ви бъда много благодарен

Начи пич е такова същтото цъфна у нас на връх нова година(като подарък)Абсолютно същия проблем имах.Изпратих плеъра с копие от гаранционната карта в посочения сервиз и те за около месец го опраиха :Pcool.gif

• 1 година по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

И аз го имам от бая време същия плеър, но не съм имал никакви проблеми с него. Който иска да ми пише скайпа си на ЛС за да пратя драйвери.

Edit: Компа си разпознава винаги сам плеъра, без да се налага да инсталирам драйвери. От дискчето ползвам само софтуера за конвертиране.

здравей, на мен също компютъра не ми разпознава плеъра, ще съм ти благодарен ако ми пратиш драйвери на email: [email protected], или на скайп: lyudmil7777. благодаря!

здравей, на мен също компютъра не ми разпознава плеъра, ще съм ти благодарен ако ми пратиш драйвери на email: [email protected], или на скайп: lyudmil7777. благодаря!

Ето драйвери за този модел:

Активиран е линк за публичен достъп:

http://dox.bg/files/dw?a=6d98ae5cd7

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.