Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Споделяне на интернета в безжична мрежа ад-хок

Featured Replies

Ситуацията е следната: Успял съм да свържа настолната си машина, на която съм сложил Netgear WG111 Wireless USb Adapter с лаптопа (вградената безжична карта). Локалната мрежа си върви, която е в ад-хок режим (мога да обменям файлове, има си пинг и към двете машини). Проблема е че не мога да пусна интернета към лаптопа. Пробвал съм досега с вградения ICS на Уиндоуса, но не се получава. Възможно ли е проблема да е в това че десктопа е на Уиндоус ХР, а лаптопа на Виста (не мисля че това е проблема, но все пак ако някой е имал подробен проблем).

Предполагам че доставчика ми на интернет (лан кабел) ме ограничава по TTL. Така че търся идеи, предложения за програми, с които може да стане споделянето на интернета. Не съм сигурен дали по новите версии на Kerio Winroute Firewall имат опция за заобикаляне на ограничението по TTL. Но така или иначе до сега не съм ползвал файъруол и не съм запознат с настройките, така че ако решението е Керио ще помоля и някой за необходимите настройки.

Предварително благодаря за търпението на всички, които ще прочетат дългото ми обяснение. Ако желаещите да помогнат имат още някакви въпроси кое как е настроено с радост ще отговоря.

ПС Понеже виждам, че засега никой не може да помогне, ще съм благодарен ако може някой да даде линк с настройки за Kerio Winroute Firewall, но от версия 6.0 нататък, че в статиите има настройки за версия 4

Редактирано от Buzinho666 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.