Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с батерия на Motorola V3

Featured Replies

Наскоро си взех Моторола В3 от един приятел но нямаше батерия.Поръчах си уж оригинална от гет.бг и днес ми я докараха.Обаче слагам аз батерията включвам телефона и ми пише едно "неподходяща батерия".Не ми дава индикатора за заряда в нея,нито мога да разбера дали се зарежда или не.Искам да ви попитам дали това може да се оправи по някъв начин (софтуерно имам предвид) или трябва да сменям батерията

P.S на текущата ми батерия (която днес получих) на кутията пише че вносителя е Time is Money.

Благодаря предварително и ако може по бърз отговор да знам какво да я правя

Ами щом ти пише не подходяща батерия значи е такава, може да има някаква защита примерно батерията ако надвишава максимално допустимите стойности за телефона може да ти изписва така де да знам. Вземи си батерия със същите параметри като старата ти :lol6:

• Автор
Ами щом ти пише не подходяща батерия значи е такава, може да има някаква защита примерно батерията ако надвишава максимално допустимите стойности за телефона може да ти изписва така де да знам. Вземи си батерия със същите параметри като старата ти :doh:

ами това ми е първата батерия стара нямам така взех телефона без батерия защото предната е била много разредена - т.е към края на живота си и не пожелах да ме ядосва всеки ден със зареждане

• 3 седмици по-късно...

Здравей аз бих ти предложил да хвърлиш едно око тук да ги сравниш с твоята аз си взех ето такава и нямам никакви проблеми е не е като оригиналната но върши работа:P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.